Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Λουτσέσκου, το ραντεβού στην Ιταλία και ο Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στη δύσκολη απόφαση για τον προπονητή της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στη δύσκολη απόφαση για τον προπονητή της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βεβαίως ορθώς στηρίζει δημόσια τον Ισπανό προπονητή, καθώς υπάρχουν σοβαροί στόχοι μπροστά και είναι αρκετά τα παιχνίδια-φωτιά σε πλέι οφ και Κύπελλο.

Ομως η ΑΕΚ προχωρά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και είναι ψηλά στην ατζέντα το θέμα προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα των Ραζβάν Λουτσέσκου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ένας Ισπανός προπονητής είναι ψηλά στην λίστα. Ο τελευταίος έχει δεδομένες δυσκολίες για να έρθει στην Ελλάδα και έτσι ο Ρουμάνος έχει πάρει ξεκάθαρα κεφάλι στην ΑΕΚ.

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται κρίσιμα για την υπόθεση αυτή. Και αυτό διότι ο Λουτσέσκου θα έχει ένα κρίσιμο ραντεβού με ιταλική ομάδα, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να εργαστεί στην Serie A. Αν η υπόθεση αυτή δεν πάει καλά, τότε φαβορί θα είναι η ΑΕΚ για να συνεργαστεί ο Ρουμάνος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το 2017 . Ωστόσο, εκείνη η συμφωνία δεν έγινε πραγματικότητα. Ομως τώρα τα δεδομένα άλλαξαν, ο Λουτσέσκου είναι ελεύθερος, ο Μελισσανίδης… έκανε στην άκρη τα παλιά και την κόντρα (με σκληρές ατάκες και από τους δύο) που είχε ξεσπάσει με αφορμή το Πρωτάθλημα του 2018 και θεωρεί ότι ο Ρουμάνος είναι αυτό που ταιριάζει τώρα στο κλαμπ.

Συμφωνία με προπονητή στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν δεν υπάρχει σήμερα σε καμία περίπτωση. Και αυτό είναι ξεκάθαρο Ο Λουτσέσκου έχει προκριθεί, ενώ πάντα υπάρχει στα υπόψιν και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τέλος, έχει προταθεί και ο Ερόλ Μπουλούτ, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Πάντως, πρόθεση των ανθρώπων της Ενωσης είναι αρκετά σύντομα να έχουν αποφασίσει για τον προπονητή της επόμενης σεζόν.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button