Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φλικ: «Φεύγω από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι»!

Ο Χάνζι Φλικ με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, σπάζοντας το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς!

Ο Χάνζι Φλικ με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου, σπάζοντας το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Χάνζι Φλικ. Αυτό που φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες στην Γερμανία είναι πλέον επίσημο, αφού λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Βόλφσμπουργκ, ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς: «Είναι γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι θα ήθελα να σπάσω το συμβόλαιο μου με την Μπάγερν», ήταν τα λόγια του στην κάμερα του Sky, αρνούμενος να εξηγήσει τους λόγους, που τόνισε ότι θα αναλυθούν «εσωτερικά».

Παρότι η Γερμανία βοά ότι ο Φλικ θα είναι ο επόμενος εθνικός εκλέκτορας μετά το Euro 2021, παίρνοντας την θέση του Γιόαχιμ Λεβ, εντούτοις ο κόουτς της Μπάγερν, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, λέγοντας ότι «το μέλλον δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Μπάγερν, η οποία δύσκολα πάντως θα φέρει αντιρρήσεις στην βούληση του τεχνικού της.

Ο Χάνζι Φλικ, που ανέλαβε το τιμόνι της Μπάγερν Μονάχου στις 3 Νοεμβρίου του 2019, μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς, οδήγησε την ομάδα του σε έξι τίτλους μέσα 1,5 χρόνο και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, αφού πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, οι Βαυαροί βρίσκονται στο +7 από την Λειψία.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button