Άλλα αθλήματαΤοπικές Ειδήσεις

Τρίο Μπελκάντο (16/4): Θ. Καραΐσκος, Λ. Αθανασούλας και Β. Γούσιας σχολιάζουν την επιστροφή του WRC στην Λαμία (vids)

Η είδηση της επιστροφής του WRC στην Λαμία μονοπωλεί εύλογα το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου και όχι μόνο αθλητισμού σκορπίζοντας χαμόγελα και αυξάνοντας την προσμονή για το τριήμερο του Σεπτεμβρίου. Για το λόγο αυτό το "Τρίο Μπελκάντο" της Παρασκευής φιλοξένησε τρεις άκρως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σε μία προσπάθεια να καλυφθεί από όλες τις πλευρές η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις!

Η είδηση της επιστροφής του WRC στην Λαμία μονοπωλεί εύλογα το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου και όχι μόνο αθλητισμού σκορπίζοντας χαμόγελα και αυξάνοντας την προσμονή για το τριήμερο του Σεπτεμβρίου. Για το λόγο αυτό το “Τρίο Μπελκάντο” της Παρασκευής φιλοξένησε τρεις άκρως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σε μία προσπάθεια να καλυφθεί από όλες τις πλευρές η επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις!

 

Θ. Καραΐσκος: “Στόχος η άρτια διοργάνωση που θα διατηρήσει το WRC στη χώρα μας και την Λαμία!”


 

Για την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις και του WRC στην Λαμία μίλησε στην εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” του Ράδιο Λαμία ο Δήμαρχος Λαμιέων κος Θύμιος Καραΐσκος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος μιλώντας στο “Tρίο Μπελκάντο” στάθηκε στα αντανακλαστικά που έδειξε τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο προκειμένου να διεκδικήσει τον αγώνα, ανέλυσε τα προτερήματα της Λαμίας ως έδρα ενώ μίλησε και για το πως υποδέχονται όλοι οι πολίτες της Περιφέρειας αλλά και οι αρμόδιοι φορείς πλέον την επόμενη ημέρα η οποία απαιτεί μεγάλη προσήλωση στο πλάνο ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα αποφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα και θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο για την οριστική επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις με έδρα τη Λαμία στο καλεντάρι του WRC.

Λάμπρος Αθανασούλας: “Αποδεδειγμένα τα βουνά της Ρούμελης έχουν προσφέρει έντονες συγκινήσεις”


Το σημερινό “Τρίο Μπελκάντο” είχε πολύ WRC σε μία προσπάθεια να καλύψει πολύπλευρα το γεγονός της επιστροφής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της χώρας μας. Και δεν θα μπορούσαμε μιλώντας για ράλι να μην συνομιλήσουμε με έναν οδηγό αγώνων για να μας μεταφέρει την πλευρά των απόλυτων πρωταγωνιστών.
Το ρόλο του συνομιλητή ανέλαβε ο Λάμπρος Αθανασούλας, οδηγός αγώνων ο οποίος είχε τρέξει στο τελευταίο Ράλι Ακρόπολις στο WRC το 2011 κατακτώντας την 19η θέση.
Μας μίλησε για την επιλογή της Λαμίας ως έδρα, τα υπέρ και τα κατά, αποκάλυψε τις προτιμήσεις του σχετικά με τις ειδικές διαδρομές αλλά και το ποσό που χρειάζεται για να συμμετάσχει κάποιος οδηγός στο WRC.
Στον επίλογο της κουβέντας μας στάθηκε στο γεγονός πως παρά τις όποιες διαφορές ανάμεσα στις δύο περιφέρειες που διεκδίκησαν την έδρα αυτό που αξίζει είναι ότι το WRC επέστρεψε στη χώρα μας και θα πρέπει το οργανωτικό κομμάτι όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και σε όλους τομείς , να είναι τέτοιο που να διατηρήσει την Ελλάδα στο καλεντάρι του κορυφαίου θεσμού.
Η τοποθέτηση του Λάμπρου Αθανασούλα στο 26:18

Bασίλης Γούσιας: “Στη Λαμία θα φιλοξενήσετε κορυφαίους οδηγούς”


Μιλώντας για μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν θα μπορούσαμε να μην συνομιλήσουμε με τον άνθρωπο ο οποίος λίγους μήνες πριν και πάλι από τον αέρα του Ράδιο Λαμία και την ίδια εκπομπή, είχε ρίξει την πρώτη….βόμβα σχετικά με την επιστροφή του Ράλι Ακρόπολις στο WRC, τον μετρ του είδους Βασίλη Γούσια.
Ο Βασίλης Γούσιας, έχοντας ασχοληθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το ρεπορτάζ των μηχανοκίνητων αθλημάτων, με συνεντεύξεις από τους κορυφαίους οδηγούς της F1 και όχι μόνο, μίλησε στο “Τρίο Μπελκάντο” για την σπουδαιότητα της επιστροφής του WRC στην….”οδηγομάνα” ‘οπως χαρακτήρισε “ΦινΛαμία”.
“Στη Λαμία θα φιλοξενήσετε ανθρώπους οι οποίοι όχι μόνο δεν καταρρέουν υπό πίεση αλλά αυξάνουν την απόδοσή τους. Αν το καταλάβετε αυτό θα συνειδητοποιήσετε το μεγαλείο του Ράλι Ακρόπολις” τόνισε μεταξύ άλλων.
“Είναι πολύ πιο σκληρός αγώνας, από αυτούς που έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι οδηγοί. Όποιος καταφέρει και μείνει μέσα, θα είναι και ο νικητής. Ακριβώς επειδή λείπει το Ακρόπολις τόσα χρόνια γιατί από τους σημερινούς οδηγούς δεν έχει τρέξει κανένας. 7-8 οδηγοί θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τη νίκη. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον” σχολίασε στον επίλογο της κουβέντας μας.
Ακούστε το κομμάτι της συνέντευξης με τον Βασίλη Γούσια στο 72:50

Διαβάστε επίσης

Back to top button