Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωση του Φωκικού για τη διαιτησία στο ματς με τον Αλμυρό! (pic+vid)

Αδικημένοι και δίκαια, αισθάνονται στον Φωκικό μετά την διαιτησία του κ. Αντωνίου στον αγώνα με τον Αλμυρό. Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία που ανέβασε η ομάδα της Φωκίδας.

Αδικημένοι και δίκαια, αισθάνονται στον Φωκικό μετά την διαιτησία του κ. Αντωνίου στον αγώνα με τον Αλμυρό. Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία που ανέβασε η ομάδα της Φωκίδας.

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις η ομάδα της Φωκίδας, όμως η κάκιστη διαιτησία και τα λάθη του διαιτητή Αντωνίου στον αγώνα της Κυριακής με τον Αλμυρό, ήταν αρκετά για να εξοργίσουν τους ανθρώπους του Φωκικού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Ως σωματείο δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία. Είτε κερδίζει, είτε χάνει η ομάδα μας. Αυτή την φορά όμως δε μπορούμε να παραμείνουμε σιωπηλοί. Ειδικά όταν με τον τρόπο που διεξάγεται το πρωτάθλημα σχεδόν όλες οι ομάδες εμπλέκονται στον υποβιβασμό και κάθε Κυριακή είναι τελικός.

Η ομάδα μας έχει παράπονα από την χθεσινή διαιτησία του κυρίου Αντωνίου και των βοηθών του στα εξής σημεία του αγώνα:

Πρώτον: Στο πέναλτι που δίνεται – αν υπάρχει πέναλτι – έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Αλτάνη, όπου βοηθός και επόπτης δεν παίρνουν θέση.

Δεύτερον: Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα γίνεται ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κωστακιώτη που ο διαιτητής, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά, δεν αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Αλμυρού.

Τρίτον: Πριν τη φάση του 2ου γκολ του Αλμυρού ζητάμε αλλαγή από τον βοηθό, ο οποίος μας αγνοεί.
Τέταρτον: διαρκώς , ειδικά μετά την ισοφάριση η ομάδα μας “στηνόταν” μέσα στην περιοχή, από “αμφισβητούμενα” φάουλ που σφύριζε ο διαιτητής εις βάρος μας.

Απαιτούμε μεγαλύτερο σεβασμό προς το σωματείο μας. Επισυνάπτουμε και το βίντεο και φωτογραφικό υλικό.

Ευχαριστούμε τον Αλμυρό για την άψογη φιλοξενία , τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και ευχόμαστε περαστικά στον ποδοσφαιριστή και αρχηγό του Αλμυρού ,τον Κυριάκο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια του αγώνα.

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button