Στοίχημα

Στοίχημα: Δυνατά φαβορί

Αρκετά σημεία ξεχωρίζουν στα προκριματικά του Euro 2024 και μερικά φαβορί μπορούν να επιβεβαιωθούν λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αρκετά σημεία ξεχωρίζουν στα προκριματικά του Euro 2024 και μερικά φαβορί μπορούν να επιβεβαιωθούν λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης για σήμερα υπάρχουν και προγνωστικά Ευρωλίγκα.

Μολδαβία – Αλβανία (19.00)

Κόντρα στις προβλέψεις, η Μολδαβία διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024, όντας στο -2 από την πρώτη δυάδα. Έχοντας κάνει ορισμένα σπουδαία αποτελέσματα τα πάντα θα κριθούν στα δύο τελευταία ματς, αφού αντιμετωπίζει τις ομάδες που προπορεύονται. Αρχής γενομένης κόντρα στην πρωτοπόρο Αλβανία, ενώ σε λίγης ημέρες βρίσκει απέναντι της την Τσεχία.

Μια ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση του Euro βρίσκεται η Αλβανία και όλα μπορούν να τελειώσουν σήμερα σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στην Μολδαβία. Αξιόλογη πορεία σε όλατα προκριματικά, έχοντας απολογισμό 4-1-1 σε έξι αγωνιστικές και δεν θα ήθελε την ευκαιρία που της παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τα αδύναμα Νησιά Φερόε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολο για την Αλβανία, αλλά εμπνέει σιγουριά και έχει καλύτερο υλικό από την Μολδαβία. Το διπλό σε απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Φινλανδία – Β. Ιρλανδία (19.00)

Δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε τα πράγματα η Φινλανδία στα τελευταία ματς και οι τρεις απανωτές ήττες την έβγαλαν εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Euro 2024. Ειδικά η εντός έδρας από το Καζακστάν με 2-1 την άφησε πολύ πίσω βαθμολογικά και η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη. Τουλάχιστον μπορεί να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις με δύο τρίποντα απέναντι σε Β. Ιρλανδία και Σαν Μαρίνο.

Σκιά του καλού της εαυτού όλα αυτά τα χρόνια η Β. Ιρλανδία και δεν πλησίασε ποτέ την πρώτη δυάδα του ομίλου. Εξάλλου μόνο το αδύναμο Σαν Μαρίνο κέρδισε δύο φορές και έχασε τα άλλα έξι παιχνίδια του γκρουπ. Αρκετά απογοητευτική πορεία σε αυτά τα προκριματικά και δικαιολογημένα έμεινε πίσω. Δύσκολα και τα ματς που απομένουν τόσο με την Φινλανδία και σε λίγες ημέρες με την Δανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε πολλές περιπτώσεις αδίκησε τις προσπάθειες της η Φινλανδία, οπότε κόντρα στην απογοητευτική Β. Ιρλανδία έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο στο 1.93 από το Pamestoixima.

Δανία – Σλοβενία (21.45)

Παρά το μέτριο ξεκίνημα της στα προκριματικά, η Δανία το διόρθωσε στο φινάλε και με τέσσερις σερί νίκες σκαρφάλωσε στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Με μια ακόμη σήμερα εξασφαλίζει και μαθηματικά την παρουσία της στα γήπεδο της Γερμανίας και από την στιγμή που της δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει την Σλοβενία θα βρεθεί και μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, που είναι και ο στόχος της.

Ολοένα και πιο κοντά στην συμμετοχή του Euro είναι η Σλοβενία, που φόρτσαρε για τα καλά τις τελευταίες αγωνιστικές. Για την ακρίβεια μετρά τέσσερις σερί νίκες με πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 μέσα στην Β. Ιρλανδία. Έτσι σκαρφάλωσε στην πρώτη δυάδα μαζί με την Δανία, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας. Ακόμη και αν στραβώσει σήμερα το ματς έχει απέναντι της το Καζακστάν σε λίγες μέρες για να «σφραγίσει» την πρόκριση της στα γήπεδο της Γερμανίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, όμως η Δανία έχει περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ της και το πάνω χέρι για τον άσο σε απόδοση 1.60 στην Bet365.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button