Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα στο 4.60 σε Super League και Premier League

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. «Πρωταγωνιστούν» το ΠΑΣ Λαμία - ΑΕΛ και το Λιντς - Λίβερπουλ.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. «Πρωταγωνιστούν» το ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ και το Λιντς – Λίβερπουλ.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για πολλούς λόγους γίνεται σήμερα στην Λαμία ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΛ. Οι δυο πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή των play out θα τεθούν αντιμέτωπες και μετά την νίκη του Παναιτωλικού το Σάββατο η Λάρισα θέλει μόνο νίκη έτσι και αλλιώς για να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής είτε απ’ ευθείας είτε μέσο του μπαράζ.

Στα αλλα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Λίντς με την Λίβερπουλ στην Premier League με την Λίβερπουλ να έρχεται από αποκλεισμό στο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά και την “Λευκή Ισοπαλία” στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων. Η Λίντς είναι ουσιαστικά αδιάφορη ενώ η Λίβερπουλ κυνηγάει με ρεαλιστικές ελπίδες τις θέσεις 3-4-5 που οδηγούν στην Ευρώπη μιας και βρίσκεται πίσω με 4 βαθμούς από την 3η θέση.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Ισπανία σήμερα υπάρχουν 2 αναμετρήσεις για την Segunda Division με την Λεγκανές να υποδέχεται την Πονφεραντίνα στις 20:00 ενώ λίγο αργότερα στις 22:00 το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής με την Αλμερία να υποδέχεται την Εσπανίολ.

Δυο παιχνίδια και σήμερα για την στήλη το πρώτο από το ντέρμπι στα Ελληνικά play out και το παιχνίδι στην Λαμία ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΛ και το δεύτερο από την Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λίντς και Λίβερπουλ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button