Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φεύγουμε στεναχωρημένοι»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Κυριακόπουλος μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί δανεικός για μια σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία, μίλησε στον Arcadia938 για το παιχνίδι και τόνισε πως η ομάδα είχε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ότι η ισοπαλία τους αφήνει στεναχωρημένους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν από το παιχνίδι δεν φανταζόμασταν ότι θα έρθουμε στο Καραϊσκάκη και θα φύγουμε στεναχωρημένοι επειδή δεν πήραμε τη νίκη. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και σε μία από αυτές προηγηθήκαμε. Είχαμε και άλλες για να διευρύνουμε το προβάδισμα μας και να καθαρίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε και η μπάλα μας τιμώρησε. Δεν πειράζει όμως. Κρατάμε την πάρα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ειδικά αν παίξουμε έτσι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το τι άλλαξε μέσα σε μία εβδομάδα και ο ΑΣΤΕΡΑΣ εμφανίστηκε τόσο καλύτερος από τα προηγούμενα ματς.

«Πέρα από την αλλαγή προπονητή καθίσαμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια. Είπαμε ότι πρέπει να συνέλθουμε τώρα που είναι νωρίς. Τα βάλαμε κάτω είπαμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να παλεύουμε». 

Για το αν συζήτησαν για το κακό μομέντουμ που διανύει ο Ολυμπιακός.

«Όλα παίζουν τον ρόλο τους. Μπήκαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι και πολύ διαβασμένοι. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό αρκετά ψηλά στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια επέβαλε το ρυθμό του αλλά εμείς ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι και κρατήσαμε το 0 στο πρώτο μέρος. Με τα ίδια χαρακτηριστικά μπήκαμε και στο δεύτερο μέρος. Εν τέλει φεύγουμε με μια στεναχώρια όμως συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button