Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

NBA Αποτελέσματα: Ασταμάτητοι οι Κλίπερς, ήττα ξανά για τους Μάβερικς (vid)

Δεν έχουν αντίπαλο οι Λος Άντζελες Κλίπερς, ήττα για τους Μάβερικς, αφού ο Ντόντσιτς δεν ήταν αρκετός.

Δεν έχουν αντίπαλο οι Λος Άντζελες Κλίπερς, ήττα για τους Μάβερικς, αφού ο Ντόντσιτς δεν ήταν αρκετός.

NBA Αποτελέσματα: Φτιαγμένοι για πολύ μεγάλα πράγματα δείχνουν ότι είναι οι Λος Άτζελες Κλίπερς, που μετά την προσθήκη του Ρόντο στο ρόστερ, δεν έχουν χάσει σε κανέναν αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Λ.Α. είχε εύκολο βράδυ κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, νικώντας τους με 124-105.

Κορυφαίος για τους νικητές, ήταν ο Καουάι Λέοναρντ, που αν και σκόραρε μόλις 15 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 8 τελικές πάσες.

Σε εξαιρετική μέρα και ο Πολ Τζορτζ, που σταμάτησε στους 23 πόντους, ενώ ο Μάρκους Μόρις πρόσθεσε ακόμα 19, βάζοντας το δικό του λιθαράκι.

Για τους ηττημένους, αυτός που κατάφερε να διασωθεί ήταν ο Έντουαρτς, που σκόραρε 23 πόντους και προσπάθησε αρκετά για την ομάδα του.

Από κει και πέρα, είδαμε τους Ντάλας Μάβερικς να χάνουν από τους Σακραμέντο Κινγκς με 121-107, αν και ο Ντόντσιτς έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος, τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Πορζίνγκις ήταν σε πολύ κακή βραδιά με μόλις 9 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο Φοξ είχε 30 πόντους, ο Μπαρνς σκόραρε 23 και ο Ντέιβις πρόσθεσε ακόμα 23 πόντους για τη νίκη των Κινγκς.

Τέλος, οι Χόρνετς νίκησαν 109-101 τους Μπλέιζερς, οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν των Ορλάντο Μάτζικ με 114-110 και οι Τορόντο Ράπτορς νίκησαν 112-106 τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button