Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τσέφεριν: «Η Γιουβέντους ήταν στην Serie B, η Γιουνάιτεντ πουθενά πριν τον Φέργκιουσον»

Σε μία ακόμη δήλωσή του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για τις ομάδες που αναμένεται να αγωνιστούν στη νέα Super League, λέγοντας πως η Γιουβέντους ήταν στη Β' Εθνική και η Γιουνάιτεντ πριν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ξέρει καν.

Σε μία ακόμη δήλωσή του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για τις ομάδες που αναμένεται να αγωνιστούν στη νέα Super League, λέγοντας πως η Γιουβέντους ήταν στη Β’ Εθνική και η Γιουνάιτεντ πριν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν ξέρει καν.

Επίθεση κατά των ομάδων που έχουν δημιουργήσει την European Super League έκανε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως οι μεγάλες ομάδες του σήμερα δεν είναι γενικά μεγάλες ομάδες.

«Αυτές οι ομάδες αποκαλούνται μεγάλες, όμως είναι γνωστό πως οι μεγάλες ομάδες του σήμερα δεν είναι γενικά μεγάλες ομάδες. Η Γιουβέντους ήταν στη Serie B (Β’ Εθνική Ιταλίας), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέρω καν που βρισκόταν πριν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Φυσικά θα υπάρξουν οι κυρώσεις που μπορούν να γίνουν μέσα στο πλαίσιο του νόμου» ήταν τα λόγια του Αλεξάντερ Τσέφεριν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button