Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Αρχίζουν τα δοκιμαστικά για την ομάδα Futsal του ΠΑΣ Λαμία!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, τη Δευτέρα 19/6 θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, τη Δευτέρα 19/6 θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά για την επάνδρωση της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας.

Η ανακοίνωση:

Μετά την τεράστια επιτυχία της ανόδου στη STOIXIMAN FUTSAL SUPERLEAGUE τη δεύτερη μόλις χρονιά λειτουργίας του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας, ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθούν ανοικτές προπονήσεις αξιολόγησης για ποδοσφαιριστές, με στόχο την περαιτέρω επάνδρωση της ομάδας μας.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης με ώρα προσέλευσης 19:30 και αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2007 και μεγαλύτερους, ενώ για όσους επιλεγούν θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη προπόνηση στη σάλα του Χαλκιοπούλειου κλειστού γυμναστηρίου σε ημέρα και ώρα που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χλοοτάπητα, επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα λευκής ή μπλε απόχρωσης) και σε ισχύ την κάρτα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στο 11Χ11, μπορούν να εκδίδουν ξεχωριστό δελτίο και σε σωματείο σάλας (5χ5) και να αγωνίζονται και στα δύο ξεχωριστά, πλέον, αθλήματα ακόμα και σε διαφορετικούς συλλόγους. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στο Futsal και στο 11Χ11, χωρίς κανένα περιορισμό σχετικό με το δελτίο τους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί κι έχει τα απαραίτητα προσόντα να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος που έχει ραγδαία ανάπτυξη στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον έφορο του τμήματος κ. Βασίλειο Κατσαρέλη τηλ. 6974035073 ή τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Τσαπραζλή τηλ:6978023349.

Διαβάστε επίσης

Back to top button