Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Ο «χασογκόλης» Γκρέι δεν ξεπέρασε μόνο τον Ντεμπά Νιρέν

Ο Άντρε Γκρέι έχει ακούσει πολλά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου αλλά η επίδοση των έντεκα τερμάτων σε σύνολο 20 αγώνες αποτελεί την κορυφαία για σέντερ φορ του Άρη σε βάθος 19ετίας καθώς μόνο ο Ντεμπά Νιρέν αποδείχθηκε πιο γρήγορος! #slgr #arisfc #Gray #Njogu_Demba_Nyrén #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Άντρε Γκρέι έχει ακούσει πολλά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου αλλά η επίδοση των έντεκα τερμάτων σε σύνολο 20 αγώνες αποτελεί την κορυφαία για σέντερ φορ του Άρη σε βάθος 19ετίας καθώς μόνο ο Ντεμπά Νιρέν αποδείχθηκε πιο γρήγορος!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από εκείνη τη χαμένη ευκαιρία στη Λιβαδειά, λόγω της οποίας ο Άντρε Γκρέι απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για το αρνητικό αποτέλεσμα αναλαμβάνοντας και την ευθύνη αυτού.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός ένιωσε άμεσα υπεύθυνος για την απώλεια δύο βαθμών, ίσως γιατί η δική του χαμένη φάση ήταν η πιο κραυγαλέα απ’ όλες όσες πετάχτηκαν στα σκουπίδια σ’ εκείνο το παιχνίδι από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Κι έτσι, μια συζήτηση που διακόπηκε απότομα στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη – λόγω των εννιά τερμάτων που σημείωσαν οι «κίτρινοι» στα παιχνίδια με Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα – άρχισε εκ νέου και μάλιστα με πλουσιότερη ατζέντα αφού άγγιξε έως και την ορθότητα της επένδυσης του Άρη στο πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού καθότι το τετραετές συμβόλαιο υποδηλώνει μακροχρόνια δέσμευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button