Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπεν: «Να κερδίσουμε ξανά στην Κροατία»

Την ατυχία που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην Ριέκα στάθηκε ο Μοχάμεντ Μπεν, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στην Κροατία με σκοπό να κερδίσουν. 

Με μοναδικό στόχο την νίκη θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κροατία για τη ρεβάνς με την Ριέκα, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Μπεν.

Ο 28χρονος επιθετικός στάθηκε στην ατυχία που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στην αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης ενώ υποσχέθηκε να προσπαθήσει να βρει δίχτυα στο επόμενη παιχνίδι που θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το 2-1 επί της Ριέκα και τη ρεβάνς: 
«Ήμασταν άτυχοι κόντρα στη Ριέκα, με πρώτο εμένα. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε και τα καταφέραμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στην Κροατία και να κερδίσουμε ξανά. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη ρεβάνς, γιατί στην έδρα μας πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή εμφάνισή μας μέχρι τώρα. Παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Ήμασταν άτυχοι, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Θα πάμε στην Κροατία για να πετύχουμε περισσότερα γκολ από την αντίπαλό μας».

Για την ατομική του απόδοση:
«Είχα τέσσερις ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά δεν αξιοποίησα κάποια. Δουλεύουμε καθημερινά για να σκοράρουμε με τον τρόπο που προσπαθήσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να πετύχω ένα ή δυο τέρματα στο επόμενο ματς».

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button