ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πρώτη επίσημη, τα μεταγραφικά αποκτήματα και η παρουσία του κόσμου!

Σήμερα στις 19:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν.

Σήμερα στις 19:00 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν.

Τα δύσκολα για τον ΠΑΣ Λαμία και τους ποδοσφαιριστές του ξεκίνησαν από σήμερα!

Στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία για τη σεζόν 2023-2024.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ήδη ξεκινήσει τη δουλειά αρκετά νωρίτερα από τη σημερινή πρώτη επίσημη προπόνηση και για την εβδομάδα που διανύουμε οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λαμία και πιο συγκεκριμένα στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τη Δευτέρα 17/7 ο σύλλογος της Λαμίας θα αναχωρήσει για Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα για το Άλκμααρ εκεί όπου θα «χτιστεί» επί της ουσίας ο φετινός ΠΑΣ.

Τα νέα πρόσωπα και οι απουσίες

Κανονικά έδωσαν το παρών σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν τα συμβόλαιά του με την ομάδα της Φθιώτιδας ενώ για πρώτη φορά είδαμε με τα «κυανόλευκα» τα μεταγραφικά αποκτήματα, Νάγκι Γκέργκελι (τερματοφύλακας), Βασίλης Χατζηεμμανούηλ (τερματοφύλακας), Γιώργος Γιαννούτσος (αμυντικός), Άλεξ Μούλα (μεσοεπιθετικός), Φλοσάρντ Μάλτσι (επιθετικός) και Ματίας Ακούνια (επιθετικός).

Απουσίαζαν από τη σημερινή προπόνηση ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος έχει ειδική άδεια λόγω της παρουσίας του στο Gold Cup της Κεντρικής Αμερικής με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να ενσωματώνεται κατευθείαν με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία.

Επίσης εκτός ήταν οι Κάλεμπ Στάνκο, Γιώργος Κορνέζος και Νίκος Τρόπουλος λόγω ίωσης, ενώ δεν έδωσε το παρών ούτε ο Ντάνιελ Αντέτζο παρόλο που έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Από την Κ19 της Λαμίας το παρών έδωσαν οι Βασίλης Κοντονίκος, Kώστας Λαμπρόπουλος, Ραφαήλ Μαργαρίτης, Κωνσταντίνος Ρωμανός και Γιώργος Βρέττας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» ήταν οι εξής:

Τερματοφύλακες: Νάγκι, Κοσέλεφ, Χατζηεμμανουήλ

Αμυντικοί: Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαραμαντάς, Γιαννούτσος, Πάβλοβετς, Λαμπρόπουλος, Σιμόν, Βασιλαντωνόπουλος

Μέσοι: Τζανδάρης, Σλίβκα, Τόσιτς

Μεσοεπιθετικοί: Τσιλούλης, Μούλα, Μαρτίνεθ

Επιθετικοί: Τσούκαλος, Μάλτσι, Κοντονίκος, Ακούνια

Μικροί: Ρωμανός, Μαργαρίτης, Βρέττας

Διαβάστε επίσης

Back to top button