Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τα βρήκε με Σουόνσι, πρεσάρει τον Νάρσινγκ για τριετές συμβόλαιο η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ είναι κοντά στον διεθνή Ολλανδό μεσοεπιθετικό όμως δεν “παίζει” μόνη – Κρίσιμο και καθοριστικό το επόμενο 48ωρο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΑΕΚ για την μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Νάρσινγκ. Ο 28χρονος Ολλανδός διεθνής ακραίος της Σουόνσι είναι ως γνωστόν ο μεγάλος στόχος που δουλεύει η ΑΕΚ για την επίθεση της εδώ και μερικές μέρες και πλέον όλα είναι στο χέρι του παίκτη.

Η ΑΕΚ και η Σουόνσι συμφώνησαν σε ένα ποσό που με κάποια μπόνους σε βάθος τριετίας θα φτάσουν τα 2.000.000 ευρώ και πλέον αν ο Νάρσινγκ πει το “ναι” στη πρόταση που του έχει γίνει για συμβόλαιο τριών ετών η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ τα έχει βρει σχεδόν στο οικονομικό και με τον παίκτη όμως από την πλευρά του έχει ζητηθεί μια μικρή προθεσμία ώστε να σκεφτεί και κάποιες άλλες προτάσεις. Πάντως όπως φαίνεται η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον και έτσι οι πιθανότητες να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή είναι πολλές.

Μοναδικό μειονέκτημα της Ενωσης το ότι παίζει στο… Ελληνικό πρωτάθλημα που εύκολα μπορεί να το ανταγωνιστεί ομάδα άλλου πρωταθλήματος και ατού της εκτός από την οικονομική πρόταση και η σχεδόν βέβαιη παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν και δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button