Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έπεσε… κατηγορία μετά από 23 χρόνια ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος κόλλησε στο 0-0 στην έδρα του Ατρομήτου και υποβιβάστηκε για πρώτη φορά μετά το 1997

SUPER LEAGUE PLAY OUT-7ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 0-0

Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Διαιτητής: A.Διαμαντόπουλος

Στη Super League 2 θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Πανιώνιος που κόλλησε στο 0-0 στην έδρα του Ατρομήτου και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την Ξάνθη. Υποβιβασμός μετά από 23 χρόνια για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στο 8ο λεπτό το φάουλ του Γκάλο, έξυσε το δοκάρι του Πανιωνίου, ενώ στο 15’ ο Λυμπεράκης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά αλλά ο Αραμπούλι δεν πρόλαβε για λίγο.

Στο 20ο λεπτό, ο Γκάλο εκτέλεσε νέο φάουλ και ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 27’ ο Ενσικουλού έκανε φοβερή ενέργεια και πλασέ που έφυγε λίγο έξω.

Στο 41ο λεπτό ο Κότνικ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Νάτσου, όπως έκανε και στο 46’ μετά από κεφαλιά του Ρισβάνη.

Στο 54ο λεπτό ο Κότνικ έσωσε μετά από σουτ του Ραμπέγιο και στο 90’ ο Βέλλιος δεν έπιασε καλά το ψαλιδάκι και ο Γούτας με κεφαλιά σημάδεψε τον Κότνικ.

Στο 90+1’ ο Τσιλούλης έκανε φοβερή ενέργεια και πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Γούτα και πέρασε λίγο έξω,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Νάτσος (80’ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (67’ Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67’ Γιακουμάκης), Μανούσος (90+1’ Νταβιώτης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (79’ Οικονομίδης), Παπανικολάου, Τσιλούλης, Λυμπεράκης, Αραμπούλι (58’ Άρτσε)

Διαβάστε επίσης

Back to top button