ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποθεραπεία για τους βασικούς / Δύο οι απόντες σήμερα! (pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία αφήνει πίσω του τον αγώνα με την ΑΕΛ και από σήμερα έβαλε στόχο το επόμενο ματς, όπου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Δείτε αναλυτικά τα τελευταία νέα των «κυανόλευκων» εδώ στο LamiaSports.

Ο ΠΑΣ Λαμία αφήνει πίσω του τον αγώνα με την ΑΕΛ και από σήμερα έβαλε στόχο το επόμενο ματς, όπου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο αγώνας με την ΑΕΛ μένει πίσω πλέον και η ομάδα της Λαμίας καλείται να επικεντρωθεί στο επόμενο ματς. Η 5η αγωνιστική των playouts της SuperLeague 1 θα βρει τον ΠΑΣ να παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, το Σάββατο στις 19:30.

Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν στον ΠΑΣ Λαμία, καθώς στην απουσία του Μπατσάνα Αραμπούλι, ήρθε να προστεθεί αυτή του Έλμαρ Μπιάρνασον.

Αρχικά, να σημειώσουμε πως ο Αραμπούλι ούτε σήμερα πάτησε γήπεδο, με τον Γεωργιανό σέντερ φορ να ακολουθεί πρόγραμμα ξανά στο γυμναστήριο. Η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο θεωρείται σχεδόν αδύνατη, μιας και να επιστρέψει στο κανονικά πρόγραμμα τις επόμενες δύο ημέρες, είναι αρκετά πίσω από αγωνιστικό ρυθμό.

Ο νέος πονοκέφαλος για τον Μιχάλη Γρηγορίου, ακούει στο όνομα Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός μέσος στο 21΄του αγώνα με την ΑΕΛ αποχώρησε ως τραυματίας με το πρόβλημα να εντοπίζεται στον τετρακέφαλο του ποδοσφαιριστή. Στη σημερινή προπόνηση δεν έδωσε το παρών και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πόσες ημέρες θα παραμείνει στα «πιτς».

Όσο αφορά τώρα τους υπόλοιπους, οι βασικοί στον αγώνα της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας κ. Γεωργιάδη, ενώ οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ξεκίνησαν την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου κάτω από το βλέμμα του Μιχάλη Γρηγορίου και του Πάρη Ανδράλλα.

Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα για τον Ανέστη Βλαχομήτρο ενώ σιγά σιγά ο Παναγιώτης Κατσίκας ξεπερνά τον τραυματισμό που είχε και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, να αναφέρουμε πως εκτός προπονήσεων εδώ και αρκετό καιρό είναι ο Θανάσης Μαργαρίτης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button