Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Coupe de France και La Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Εβδομάδα με πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα Ευρωπαϊκά μιας και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία και ειδικά για την κορυφή και τις θέσεις που οδηγούν σε υποβιβασμό το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Πολύς λόγος έγινε από την Δευτέρα οσον αφορά την δημιουργία της Europian Super League με την συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων κάτι που προκάλεσε και δικαιολογημένα την αντίδραση οπαδών και ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Ακολούθησε μας εδώ στο Facebook

Απ ότι φαίνεται το εγχείρημα δύσκολα θα μπορέσει να ολοκληρωθεί μιας και ακόμη πριν ξεκίνησε είχαμε και τις πρώτες αποχωρήσεις. Εχθές έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το European Super League η Μάντσεστερ Σίτι, ούσα η πρώτη ομάδα που το επισημοποιεί.

«Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποχωρήσει από το European Super League», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στην ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι ότι αποχωρεί από την European Super League, εκφράζοντας φυσικά την ικανοποίησή του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια. Θέλει κουράγιο να παραδεχθείς ένα λάθος, αλλά ποτέ δεν αμφέβαλα ότι είχαν την ικανότητα και την κοινή λογική να πάρουν αυτή την απόφαση. Η Σίτι είναι ένας πραγματικός παράγοντας για το παιχνίδι», ανέφερε ο Σλοβένος πρόεδρος.

Στα δικά μας τώρα τα στοιχηματικά, δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν και σήμερα. Η πρώτη στην Ισπανία και την La Liga ανάμεσα σε Μπέτις και Ατλέτικ Μπιλμπάο και η δεύτερη από το Coupe de France και το παιχνίδι Λυών και Μονακό.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button