ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασίλης Πλιάτσικας: «Πρώτα από όλα να κοιτάξουμε την υγεία μας»

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Βασίλης Πλιάτσικας σχολίασε την επανέναρξη της SuperLeague 1.

Το πρωτάθλημα (ξανα)αρχίζει και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μιλούν για το πρωτόγνωρο σκηνικό και τα διδάγματα από την Γερμανία.

Αποχή τέλος και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι και πάλι εδώ. Το Σαββατοκύριακο (6 και 7 Ιουνίου), η Super League ετοιμάζεται να δώσει και πάλι, έπειτα από 98 ημέρες απραξίας… ψωμί στον λαό. Οι σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ συζήτησαν με αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές για τα όσα πρόκειται να συναντήσουν και παρακολουθούν αυτές τις ημέρες, μέσω του γερμανικού πρωταθλήματος. Μας μεταφέρουν μάλιστα τις γνώμες τους σχετικά με το τι μπορεί να «υιοθετήσει» η Super League από την Bundesliga.

Είναι πλέον γεγονός, το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ είχε λείψει στον φίλαθλο κόσμο επιστρέφει και στην Ελλάδα. Τα γήπεδα της χώρας θα φορέσουν ξανά τα «καλά» τους, για να υποδεχτούν αφενός την πρωτόγνωρη διαδικασία των play-offs και play-out και αφετέρου την «κανονικότητα» στην οποία ενδέχεται να μπουν οι ομάδες από εδώ και στο εξής. Ανερχόμενα ταλέντα και έμπειρες μονάδες του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, συνδυάζουν τις εξελίξεις της Bundesliga με τα «θέλω», τα «πρέπει» και τα «μπορώ» της χώρας μας.

Από πλευράς του ΠΑΣ Λαμία, την επανέναρξη και τις νέες συνθήκες σχολίασε ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Με θητεία στην Μπουντεσλίγκα, ο Βασίλης Πλιάτσικας τοποθετήθηκε λέγοντας τα εξής: «Στον τομέα της οργάνωσης, από ότι έχεις δει, η κάθε ομάδα πηγαίνει με 2-3 λεωφορεία, κάτι το οποίο είναι αφύσικο εδώ. Τα αποδυτήρια και όλοι οι χώροι θα πρέπει να αποστειρωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα, να γίνονται σε όλους πολύ συχνότερα το τεστ και όχι μόνο στα άτομα που θα πάνε να παίξουν. Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων λόγω της ζέστης να είναι όσο το δυνατόν πιο αργά και να μην έχει πολλά παιχνίδια μαζεμένα, γιατί εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει η ίδια αποκατάσταση που υπάρχει στο εξωτερικό».

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις εδώ

Διαβάστε επίσης

Back to top button