Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

«Πλήρωσε» τα λάθη του ο Αστέρας!

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Ο Νέας Αρτάκης.

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Ο Νέας Αρτάκης.

Την ήττα με 4-1 σκορ γνώρισε ο Αστέρας Σταυρού, ο οποίος για την 31η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Ο Νέας Αρτάκης. Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα «πλήρωσε» επί της ουσίας τα λάθη που έκανε με την ομάδα της Εύβοιας να τα εκμεταλλεύεται τα έπακρο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Μοναδικός σκόρερ του Αστέρα, ο Μιχάλης Φράγκος ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα… στο 41΄του αγώνα.

Το ματς:

Στο 10΄η Νέα Αρτάκη είχε φάουλ σε καλή θέση για γέμισμα, ο Τσάμης έδιωξε όμως η άμυνα του Αστέρα δεν αντέδρασε σωστά, ο Παυλίδης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 28΄οι γηπεδούχοι έκαναν ωραία συνεργασία στο κέντρο, κάθετη πάσα προς στον αριστερά, ο Σπηλιώτης πάτησε περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σταυρός κατάφερε να απαντήσει στα γκολ της Νέας Αρτάκης, με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Φράγκος στο 41΄, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 2-1 σκορ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60΄ο Παυλίδης και πάλι σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Μόσχος έκανε λάθος γύρισμα προς την εστία της ομάδας του, ο Παυλίδης έκλεψε τη μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος, έγραψε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ το όνομά του με μία άπιαστη κεφαλιά στο 64΄κάνοντας έτσι το 4-1.

Οι αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

Α.Ο Νέας Αρτάκης (Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Λάμπρου, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης, Ταυταρίδης, Παπαδάκης, Μπιμπισίδης

Αστέρας Σταυρού (Β. Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μόσχος, Ακασού, Μαλισσόβας, Λάππας, Αυγουστάτος, Αντωνόπουλος, Δρόσος, Φράγκος, Νάτσο Ροντρίγκες

Διαβάστε επίσης

Back to top button