Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σαμποτάζ από Γιουβέντους και Ίντερ στα τηλεοπτικά της Serie A»

Ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τους «3» της ESL, μιας και κατηγόρησε τους Ανιέτλι και Μαρότα, προέδρους της Γιουβέντους και της Ίντερ πως έκαναν... σαμποτάζ στο θέμα των τηλεοπτικών της Serie A.

Ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τους «3» της ESL, μιας και κατηγόρησε τους Ανιέτλι και Μαρότα, προέδρους της Γιουβέντους και της Ίντερ πως έκαναν… σαμποτάζ στο θέμα των τηλεοπτικών της Serie A.

Ο πρόεδρος της Τορίνο είπε πως οι Ανιέλι και Μαρότα ενώ είχαν την υποχρέωση να κλείσουν την συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Serie A για το ποσό του 1.8 δις ευρώ, άλλαξαν άποψη και ουσιαστικά δεν προχώρησαν το θέμα λόγω της European Super League.

«Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Ο Ανιέλι ήταν μέλος της επιτροπής που θα είχε ως ρόλο να βρει χρήματα από την συμφωνία για το τηλεοπτικό και όχι μόνο. Το ποσό θα ήταν στο 1.8 δις ευρώ, χρήματα που θα μοιράζονταν όλες οι ομάδες. Μάλιστα η Λίγκα είχε ψηφίσει να προχωρήσει η συμφωνία αλλά ξαφνικά είδαμε μία αλλαγή στην στάση του Ανιέλι και των ιδιοκτητών της Ίντερ. τώρα ξέρουμε γιατί. Σε έχει βάλει η Serie A να μιλάς εκ μέρους της για συμφωνίες και παράλληλα διαπραγματεύεσαι να λύσεις τα δικά σου οικονομικά προβλήματα, πληγώνοντας τα σωματεία που σου έδωσαν εξουσία; Ο Ανιέλι έφυγε από την ECA, περιμένω ο Μαρότα της Ίντερ να κάνει το ίδιο με την Ομοσπονδία. Όπως επίσης και ο Πάολο Σκαρόνι που είναι ο πρόεδρος της Μίλαν».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button