Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SuperLeague 2: Τα παίζουν όλα για όλα Παναχαϊκή και Διαγόρας!

Παναχαϊκή και Διαγόρας μάχονται σήμερα σε Ξάνθη και Άρτα, αντίστοιχα, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ της Super League 2.

Παναχαϊκή και Διαγόρας μάχονται σήμερα σε Ξάνθη και Άρτα, αντίστοιχα, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ της Super League 2.

Η κανονική περίοδος της Super League 2 ολοκληρώνεται σήμερα και μένει να φανεί αν ο Διαγόρας ή η Παναχαϊκή θα συμπληρώσουν την εξάδα για τα πλέι οφ στη δεύτερη κατηγορία.

Τα τρία σενάρια είναι υπέρ της ομάδας της Ρόδου: νίκη τους στην Άρτα σε βάρος του Καραϊσκάκη, ήττα των Αχαιών στα Πηγάδια ή ισοπαλίες και των δύο.

Οι Αχαιοί για να πλασαριστούν στην έκτη θέση χρειάζεται να νικήσουν εκείνοι την Ξάνθη και ο Διαγόρας να χάσει ή να αναδειχθεί ισόπαλος στην Άρτα.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός υποδέχεται τα Χανιά, ο Λεβαδειακός θέλει τη νίκη στη Δράμα απέναντι στη Δόξα και να μην κερδίσει η Ξάνθη για να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση.

Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης μπορεί να πλασαριστεί ως τέταρτος στα πλέι οφ, εάν νικήσει στη Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισας. Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον ουραγό ΟΦ Ιεράπετρας.

Η τελευταία αγωνιστική της Super League 2

Τετάρτη 21/04

ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας (15:30)
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (15:30)
Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας (15:30)
Ιωνικός-Χανιά (15:30)
Ξάνθη-Παναχαϊκή (15:30)
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (15:30)

Διαβάστε επίσης

Back to top button