Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η πρόταση για Β’ ομάδες, είχε γίνει επί Μπερντ Στορκ!

Θέμα για τη δημιουργία Β’ ομάδων έχει προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός έχει προτείνει εδώ και χρόνια.

Θέμα για τη δημιουργία Β’ ομάδων έχει προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός έχει προτείνει εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είχε προτείνει το 2012 τη δημιουργία Β’ ομάδων, για την καλύτερη λειτουργία των ακαδημιών των συλλόγων της Super League. Το 2012 ήταν τότε που ο Μπερντ Στορκ είχε αναλάβει τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Ο Γερμανός ήταν παράλληλα και προπονητής των Νέων, Κ20 εκείνη την εποχή.

Το πρώτο πράγμα που είχε συζητήσει ο Μπερντ Στορκ με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ήταν να γίνει πρόταση στη Super League για τη δημιουργία Β’ ομάδων. Διότι ο Μπερντ Στορκ είχε παρατηρήσει ένα μεγάλο κενό των Νέων με την πρώτη ομάδα και δύσκολα θα μπορούσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να μπουν αμέσως στις πρώτες ομάδες.

Για αυτό και είχε ζητήσει τη δημιουργία Β’ ομάδων, έτσι ώστε να μπορούν να αγωνίζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Και να είναι πιο έτοιμοι για το βήμα που θα έκαναν στην πρώτη ομάδα.

Κάτι το οποίο βέβαια τότε δεν πέρασε, αλλά πλέον συζητιέται έντονα. Να γίνουν Β’ ομάδες και να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οπότε μπορεί να πει κανείς πως είναι και μία δικαίωση του Ολυμπιακού, έστω και περίπου μετά από δέκα χρόνια…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button