Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ευαγγέλου: Έμεινε ελεύθερος από την Σέριφ και δοκιμάζεται στην Όσιγιεκ

Ο Στέφανος Ευαγγέλου έλυσε το συμβόλαιό του με την Σέριφ Τίρασπολ και δοκιμάζεται στην κροατική Όσιγιεκ, την ομάδα από την οποία απέκτησε ο Παναθηναϊκός τον Κλεϊνχέισλερ.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου έλυσε το συμβόλαιό του με την Σέριφ Τίρασπολ και δοκιμάζεται στην κροατική Όσιγιεκ, την ομάδα από την οποία απέκτησε ο Παναθηναϊκός τον Κλεϊνχέισλερ.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου αγωνιζόταν στην Σέριφ Τίρασπολ από τον Σεπτέμβριο του 2021, όμως φέτος είχε να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας από τα τέλη Οκτωβρίου (λίγο μετά σταμάτησε το και τελικά έλυσε το συμβόλαιό του αποφασίζοντας να αναζητήσει αλλού περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το Σάββατο αγωνίστηκε βασικός σε φιλικό της Όσιγιεκ κόντρα στην Τισζακέτσκε (ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Ουγγαρίας) και σύμφωνα με όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Μπόριμιρ Πέρκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου είναι με τους Κροάτες μόλις λίγες μέρες, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, αλλά θα κάνει ακόμα μερικές προπονήσεις μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Αναλυτικά το απόσπασμα των δηλώσεών του για τον Ευαγγέλου:

«Είναι μαζί μας εδώ και δύο μέρες και είναι κάποιος που δεν είναι άγνωστος. Έχουμε καλές πληροφορίες για κείνον, η εντύπωσή μας είναι πολύ θετική, αλλά ακόμη έχουμε μερικές προπονήσεις και μετά θα παρθεί η τελική απόφαση. Αυτός αγωνίζεται ως στόπερ, αυτό ακριβώς που μας λείπει μετά την αποχώρηση του αρχηγού μας».

Η Όσιγιεκ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Κροατίας, θα είναι η τρίτη ομάδα του 24χρονου Έλληνα στόπερ στο εξωτερικό μετά τις Γκόρνικ Ζαμπρζε και Σέριφ Τίρασπολ. Έχει ακόμη περάσει από ΠανιώνιοΠαναθηναϊκόΟλυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button