FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άλλαξε ο διαιτητής του ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος!

Μετά το λάθος της ΚΕΔ, ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης αντικαταστάθηκε και δεν θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΝΠΣ Βόλος, για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Το λάθος με τον ορισμό του Μακεδόνα ρέφερι έσπευσε να διορθώσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (30/10) ανάμεσα σε Λαμία και Βόλο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. 

Κι αυτό γιατί ο Ζαχαριάδης μία ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης για την 8η αγωνιστική της Superleague. 

Κάπως έτσι το ματς στη Λαμία ορίστηκε τελικά να το “σφυρίξει” ο Τάσος Παπαπέτρου, που για το πρωτάθλημα θα διαιτητεύσει αύριο (27/10) την αναμέτρηση Λάρισα-ΟΦΗ. 

Παράλληλα υπήρξε και αλλαγή τέταρτου διαιτητή στον αγώνα Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης, όπου μπήκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης αντί του Δημήτρη Καραντώνη. 

Αλλαγές όμως είχαμε και στη Football League. Τον αγώνα Σπάρτης-ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν θα τον διευθύνει τελικά ο Γκάμαρης, αλλά ο Γιάννης Νεοφυτιάδης, ενώ α’ βοηθός στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Κέρκυρα μπήκε ο Μάριος Γκιόσης αντί του Παπαδόπουλου. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button