Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν έχει αντίπαλο η Παρί!

Ούτε η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου κατάφερε να σταματήσει την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

LIGUE 1’-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν: 0-2

Γήπεδο: Βελοντρόμ

Τι κι αν είχε πολλές απουσίες, τι κι αν αγωνίστηκε μπροστά σε ένα καυτό κοινό, η Παρί κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Μαρσέιγ και μετρά 11 νίκες σε ισάριθμα ματς, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Ο Τούχελ δεν είχε στη διάθεσή του τους Καβάνι, Σίλβα και Κιμπεμπέ ενώ άφησε και στον πάγκο τους Ραμπιό και Μπαπέ.

Το ματς ήταν κακό στο πρώτο ημίωρο, μες ένα καλό σουτ στο 28’ από τον Γκουστάβο, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 33’ μετά από κόρνερ ο Οκάμπος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αρεολά είπε όχι και στο 35’ ο Καμαρά έσωσε με προβολή μετά από γύρισμα του Μπερνάτ. Στο 45+1’ ο Ντι Μαρία βρέθηκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Στρούτμαν έσωσε τη γραμμή.

Στο 46’ ο Ντι Μαρία έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Μανταντά του είπε όχι, ενώ στο 56’ ο Νεϊμάρ έκανε μαγική ενέργεια αλά αστόχησε και στο 58’ ο Αρεολά έδιωξε την εκτέλεση φάουλ του Παγέτ. Και στο 65’ ο Μπαπέ που είχε τρία λεπτά  στο γήπεδο, έφυγε σαν σφαίρα από δεξιά, ο Καμαρά δεν μπόρεσε ούτε να του κάνει φάουλ και ο Γάλλος σταρ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 75’ ο Μανταντά βγήκε και πρόλαβε τον Μπαπέ ενώ στο 77’ είπε όχι και σε σουτ του Μενιέ κα στο 78’ ο Αμαβί σημάδεψε το δοκάρι του Αρεολά. Στο 87’ η Μαρσέιγ βρήκε δίχτυα με τον Μήτρογλου αλλά ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ για έναν ακατανόητο λόγο. Στο ριπλέι φάνηκε ο Μαρκίνιος να πέφτει πάνω στον Στρούτμαν και να σωριάζεται μόνος του στο έδαφος και ο ρέφερι έδωσε επιθετικό φάουλ…

Και στο 90+5’ η Παρί έφυγε στην κόντρα, Ο Μπαπέ πέρασε κάθετα στον Νεϊμάρ, εκείνος γύρισε από αριστερά και ο Ντράξλερ σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Μαρσέιγ: Μανταντά, Αμαβί, Ραμί, Καμαρά, Γκουστάβο, Παγέτ, Σαρ, Στρούτμαν, Οκάμπος (85’ Μήτρογλου), Σανσόν (73’ Ράντονιτς), Τοβέν (72’ Ζερμέν)

Παρί: Αρεολά, Μαρκίνιος, Μενιέ, Μπερνάτ, Νσοκί, Βεράτι, Κέρερ, Ντι Μαρία (80’ Ραμπιό), Ντράξλερ, Τσούπο Μότινγκ (62’ Τσούπο Μόντινγκ), Νεϊμάρ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button