FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «ρέκορντμαν» του ΠΑΣ Λαμία… και οι άλλοι!

Ποιος έχει τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία για φέτος; Ποιοι έχουν ξεπεράσει τις 20 εμφανίσεις φορώντας τα «κυανόλευκα». Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής της λαμιώτικης ομάδας με πάνω από 2000 αγωνιστικά λεπτα; Το LamiaSports έχει τις απαντήσεις.

Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, μιας και η Εθνική Ελλάδος «παίρνει τη σκυτάλη» για να δώσει τους δικούς της αγώνες, με τη SuperLeague να κάνει μία μικρή «παύση».

Το LamiaSports, εκμεταλλεύεται την παύση αυτή και θα σας θυμίσει μερικά πράγματα για τον φετινό (και μέχρι τις 25 αγωνιστικές) ΠΑΣ Λαμία.

Ας ξεκινήσουμε:

Ο ρέκορντμαν των «κυανόλευκων» συμμετοχών!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός άσος είναι πρώτος σε συμμετοχές για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς έχει 25, ενώ τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Φακούντο Μπερτόλιο με 24.

Οι «20ρηδες» της Λαμίας

Εννέα ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμής τις 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, πρώτος είναι ο Αντέτζο, ενώ τοην ακολουθεί ο Μπετρόλιο. Έπειτα, έχουμε τους Επστάιν (23), Καραμάνος (23), Βασιλαντωνόπουλος (22), Βάντερσον (21), Σκόνδρας (21), Δημούτσος (21), Μπαράλες (21).

Είναι και αυτός… που έχει ξεπεράσει τα 2000 λεπτά!

Ο Ντάνιελ Αντέτζο είναι αυτός όπου φέτος έχει τις περισσότερες συμμετοχές για τον ΠΑΣ Λαμία, στο πρώταθλημα. Όπως είναι κατανοητό είναι και αυτός που έχει και τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2.000 λεπτά.

Αυτή την στιγμή, ο 29χρονος σέντερ μπακ έχει παίξει 2371 λεπτά στη SuperLeague φορώντας την «κυανόλευκη» φανέλα.

Δεύτερος έρχεται ο Χερόνιμο Μπαράλες με 1926 λεπτα, ενώ κοντά του βρίσκεται και ο άλλος Αργεντινός της ομάδας ο Φακούντο Μπερτόλιο με 1884 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button