Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας (pics)

Η 15η Φεβρουαρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και σύσσωμος ο Αστέρας Τρίπολης τιμά την Παγκόσμια μέρα φορώντας τη λευκή εμφάνιση με τη «χρυσή κορδέλα».

Η 15η Φεβρουαρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και σύσσωμος ο Αστέρας Τρίπολης τιμά την Παγκόσμια μέρα φορώντας τη λευκή εμφάνιση με τη «χρυσή κορδέλα».

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αφιερώσει την σεζόν 2021-2022 στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα φορώντας τη φανέλα που φέτος ο σύλλογος δημιούργησε γι’ αυτό το σκοπό.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι νεαροί παίκτες, οι προπονητές και τα στελέχη των ακαδημιών, αλλά και το προσωπικό του συλλόγου φωτογραφήθηκαν με τη λευκή εμφάνιση του συλλόγου για να τιμήσουν την 15η Φεβρουαρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Συμβολικά στη δράση της ομάδας μας συμμετέχουν και οι φίλαθλοι, γι’ αυτό και στην κερκίδα του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” σχηματίστηκε με τις φανέλες του ΑΣΤΕΡΑ η “Χρυσή Κορδέλα”, που αποτελεί το σύμβολο στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Τη “Χρυσή Κορδέλα” που έχει τυπωθεί και στη φετινή φανέλα της ομάδας μας, δείχνουν και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που φωτογραφήθηκαν για να τιμήσουν τη σημερινή ημέρα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έχει αφιερώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον πιο σπουδαίο αγώνα. Στη μάχη που καθημερινά δίνουν οι μικροί ήρωες της ζωής. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με το σύνθημα “Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί” και με το μήνυμα “ΜΠΟΡΏ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!” που έχει τυπωθεί και στη φανέλα του, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει εμπράκτως το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος “ΛΑΜΨΗ” και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών παιδιών με καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button