Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Η τρίτη προσπάθεια της Πρεβολαράκη για το χρυσό σε Ευρωπαϊκό (vids)

Η καρδιά της ελληνικής Πάλης χτυπάει στην Πολωνία, εκεί όπου το απόγευμα (19:00-21:00) η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Η καρδιά της ελληνικής Πάλης χτυπάει στην Πολωνία, εκεί όπου το απόγευμα (19:00-21:00) η Μαρία Πρεβολαράκη θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση έχει βρεθεί στον τελικό και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.  Είχε προηγηθεί η μεγάλη επιτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πάλι ο στόχος είναι το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπορεί να μην είναι ο μεγάλος στόχος της Μαρίας Πρεβολαράκη, καθώς ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι κάτι που λείπει από την τροπαιοθήκη της.
Στην πλούσια συλλογή της έχει τέσσερα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και δύο μεσογειακές νίκες.

Είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Πρεβολαράκη θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου και επιστρέφει στη μάχη του χρυσού, μετά από 7 χρόνια!

Το 2014 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε αντιμετωπίσει την Γκούροβα και είχε ηττηθεί με 6-2. Η μοίρα έφερε εφτά χρόνια μετά, ακόμη μια Ρωσίδα στον δρόμο της. Πιο συγκεκριμένα η Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει την Κορόβσεβα με στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Το 2013 ήταν ο πρώτος τελικός στην κατηγορία των Γυναικών για τη Μαρία Πρεβολαράκη. Εκεί είχε αντιμετωπίσει την Σουηδέζα Ματσον και είχε ηττηθεί με 5-0.

Ο θυμόσοφος ελληνικός λαός λέει: «Τρίτη και φαρμακερή» και με την ευχή όλων των Ελλήνων η Πρεβολαράκη να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σ’ αυτή τη διοργάνωση!

O τελικός του2014

Ο τελικός το 2013

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button