Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κίνηση από τώρα για τον Χολσχάουζερ σκέφτονται στην ΑΕΚ

Με προοπτική απόκτησης του για το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του αφού ο αρχηγός της Αούστρια δεν αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα.

Την Πέμπτη το βράδυ, όλη η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να δει, για δεύτερη φορά, από κοντά αγωνιζόμενο τον Ραφαέλ Χολσχάουζερ. Ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης, το συμβόλαιο του οποίου θυμίζουμε τελειώνει το καλοκαίρι και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θα ανανεώσει και στην ΑΕΚ τον έχουν γράψει στο… μπλοκάκι τους, τα πήγε ξανά εξαιρετικά. Παίζοντας μπροστά από την άμυνα ως «κόφτης» αλλά κυρίως ως πλέι μέικερ στο 4-1-4-1 της Αούστρια ήταν αυτός οπου έπαιρνε πάντα πρώτος μπάλα, προσπαθώντας να τη βγάλει μπροστά. Παρά τη μορφή που είχε ο αγώνας, αυτό που έκανε εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι η ηγετική παρουσία του Χολσχάουζερ στο παιχνίδι του αλλά και η αγωνιστική του πειθαρχία αφού δεν ξέφυγε δευτερόλεπτο από τον ρόλο που του είχε ανατεθεί. Κυρίως όμως ήταν ένας πραγματικός αρχηγός που εμψύχωνε τους συμπαίκτες του, δεν κρυβόταν, προσπαθούσε μέχρι το 90’, πάλεψε και στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ φάνηκε επαρκής ακόμα και στην ταχύτητά, για τον ύψους 1,93 μ., 24 χρονο χαφ.

Στην ΑΕΚ λοιπόν έχουν πλέον ακόμα καλύτερες εντυπώσεις για τον Χολσχάουζερ μετά το ματς της Πέμπτης. Βέβαια, δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Για την Ενωση προτεραιότητα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου αποτελεί ένα αριστερό εξτρέμ (που να μπορεί να παίζει και δεξιά φυσικά όταν χρειάζεται), με τον Ερνάνι να είναι πρώτος στόχος και ένας παίκτης του στυλ του Γιάκομπ Γιόχανσον, που να μπορεί να παίζει και δίπλα στον Σιμόες, αλλά και να αντικαθιστά τον Αντρέ ως 6άρι, όποτε απουσιάζει από την 11άδα. Πρώτα θέλουν (και θα αποκτήσουν) δύο παίκτες σε αυτές τις θέσεις και μετά ό,τι προκύψει. Για τον Χολσχάουζερ όμως είναι πιθανό να γίνει κίνηση από την ΑΕΚ τώρα για το καλοκαίρι! Από την 1η Ιανουαρίου η Ενωση έχει το δικαίωμα να μιλήσει με τον παίκτη και να συζητήσει πιθανή μελλοντική τους συνεργασία.

Φυσικά, αν η ΑΕΚ μπορούσε να έχει από τώρα τον Χολσχάουζερ στο ρόστερ της, στη θέση για παράδειγμα του Αϊντάρεβιτς και να τον αποκτήσει δίνοντας ένα ποσό στους Αυστριακούς δεν θα ήταν… άσχημη εξέλιξη. Όμως για το καλοκαίρι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες αφού και η Αούστρια σίγουρα θα προτιμήσει να έχει για άλλους έξι μήνες τον αρχηγό και ηγέτη της… Το μόνο σίγουρο είναι πως η περίπτωση Χολσχάουζερ εξακολουθεί να «παίζει» και μάλιστα γερά για την ΑΕΚ.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button