Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απογοητευμένος από την ομάδα του ο Ουζουνίδης…

Άκρως απογοητευμένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού ειδικά στο πρώτος μέρος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Μπορώ να δικαιολογήσω μία κακή μέρα, αλλά να μην πάρουμε μία μονομαχία ήταν κάτι απογοητευτικό. Είδαμε στο δεύτερο μέρος, ήταν μία άλλη ομάδα, που πραγματικά έδειξε μεγάλη διάθεση να πάρει το ματς. Πιέσαμε τον αντίπαλο, κάναμε ευκαιρίες, αλλά, δυστυχώς απλώς ισοφαρίσαμε στο τέλος.

Η εμφάνιση του δεύτερου ήταν καλή, αλλά δεν φτάνει στα εκτός έδρας να παίζεις ένα ημίχρονο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Όταν παίζεις με ομάδες σαν την Λαμία ή με πιο μικρές, όταν τους αφήνεις να πιστέψουν ότι θα σου πάρουν αποτέλεσμα μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Ευτυχώς, στο τέλος ισοφαρίσαμε και δεν χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι. Με εμφανίσεις όπως του πρώτου μέρους, δεν πάμε πουθενά».

Που οφείλεται η διαφορά του Παναθηναϊκού στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια; Τι εξήγησε δίνετε;

«Στο γήπεδο μας είμαστε πιο επιθετικοί στις μονομαχίες, πάμε πιο πολύ στη μπάλα και βγάζουμε περισσότερη ενέργεια. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, αλλά δεχτήκαμε το γκολ ενώ ο αντίπαλος δεν έκανε φάση. Όμως, η μπάλα μας τιμώρησε για την εικόνα που είχαμε. Όπως παίξαμε, δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Το μιλάμε, το λέμε πριν τα ματς, πάμε να το αλλάξουμε, αλλά η εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση. Πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να μας φοβηθεί με την ενεργητικότητα μας, όπως τον φοβίσαμε στο δεύτερο μέρος. Μας έλειψαν μερικά πράγματα για να τελειώσουμε το ματς».

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για την ποινή στον Ροντρίγκο Μολέντο; Θεωρείτε ότι αλλοιώνει το πρωτάθλημα;

«Δεν έχω να πω κάτι για τον Μολέντο. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Άλλοι αποφασίζουν και εμείς πρέπει να δεχτούμε τις αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button