Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ σε Λονδίνο και Ligue 1

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #πρόγνωση #LamiaSports_bet #InSports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #πρόγνωση #LamiaSports_bet #InSports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Μετά από μια “εμβόλιμη” εβδομάδα με παιχνίδια στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφουμε σε ένα καθοριστικό τριήμερο. Θα χρειαστεί προσοχή αφού οι ομάδες έρχονται από εμβόλιμες αγωνιστικές και η τράπουλα έχει ανακατευτεί αρκετά πλέον.

Σήμερα Παρασκευή δεν υπάρχουν πολλές επιλογές μίας και στα περισσότερα πρωταθλήματα η Παρασκευή δεν αποτελεί δυνατή αγωνιστική μέρα σε πολλά δεν υπάρχει καν σαν αγωνιστική ημέρα πλέον (είχαμε την Ligue 2 για χρόνια τις Παρασκευές αποφάσισαν να την κάνουν εμπορική φέτος).

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας είναι στην Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Έβερτον στις 22:00 στο Emirates του Λονδίνου. Επίσης πολύ δυνατή αναμέτρηση έχουμε και στην Γαλλία για την Ligue 1 ανάμεσα σε Ρέμς και Μαρσέιγ με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νική για να μπουν σφήνα στην 5η θέση και να την διεκδικήσουν από την Λάνς.

Στην La Liga 2 υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι Σαραγόσα-Χιχον παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Σαραγόσα χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεφύγει για τα καλα από την επικίνδυνη ζώνη και η Χιχόν για να παραμείνει στο παιχνίδι ανόδου στην La Liga μέσω των μπαράζ.

Στοιχηματικά η στήλη μας σήμερα θα ασχοληθεί με τις αναμετρήσεις Ρέμς-Μαρσέιγ και Άρσεναλ-Έβερτον.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button