Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ο Μεϊγουέδερ μπαίνει πάλι στο ρινγκ την ημέρα του αγώνα του Καμπόσου

Την απόφαση να μπει και πάλι στο ρινγκ για έναν αγώνα επίδειξης έχει πάρει ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Την απόφαση να μπει και πάλι στο ρινγκ για έναν αγώνα επίδειξης έχει πάρει ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ.

Και πάλι θα περάσει τα σχοινιά, και πάλι θα ανέβει στο ρινγκ, και πάλι θα τον χρυσώσουν. Ναι καλά καταλάβατε… Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ θα αγωνιστεί και πάλι σε έναν αγώνα επίδειξης με τον γνωστό youtuber στις ΗΠΑ, Λόγκαν Πολ.

Μεταξύ τους είχε ξεσπάσει μια κόντρα με τους δύο τελικά να αποφασίζουν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ. Προφανώς, έχοντας στόχο και οι δύο να πάρουν αρκετά χρήματα και στην περίπτωση του δεύτερου να γίνει ακόμη πιο γνωστός.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Μάικ Κόπινγκερ μεταφέρει την πληροφορία ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο με πιο πιθανή ημερομηνία την 5η Ιουνίου. Ποιο είναι το πρόβλημα; Ότι στην ημερομηνία αυτή θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι του Τεόφιμο Λόπες με τον Έλληνο-αυστραλό, Γιώργο Καμπόσο, σε μια μάχη που θα πέσουν στο τραπέζι οι ζώνες στην lightweight κατηγορία, τις οποίες κατέκτησε ο Λόπες μετά τη νίκη του στον αγώνα με τον Βασίλ Λοματσένκο.

Να σημειώσουμε ότι τα δικαιώματα του αγώνα του Λόπες με τον Καμπόσο τα έχει πάρει το triller έναντι έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button