Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Γιόνσον

Ο Γενς Γιόνσον αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. #slgr #aekfc #Jonsson #season2022_2023

Ο Γενς Γιόνσον αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό από την προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακόμα έναν «πονοκέφαλο» απέκτησε ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ από την προπόνηση της Τετάρτης ενόψει και της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο Γενς Γιόνσον αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό από το πρόγραμμα και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αν έχει υποστεί θλάση.

Αυτό σημαίνει ότι η αγωνία μεγαλώνει ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό. Ήδη υπάρχει και το πρόβλημα με τον Σέρχιο Αραούχο, η κατάσταση του οποίου θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα μετά την κάκωση στην ποδοκνημική που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο, ενώ εκτός παραμένει και ο Στίβεν Τσούμπερ με θλάση.

Ο Αραούχο την Τετάρτη έκανε ξανά θεραπεία, ενώ ο Τσούμπερ συνέχισε ατομικό, με τον Αλμέιδα τη δεδομένη στιγμή να βλέπει συνολικά τρεις από τις βασικές του επιλογές να αντιμετωπίζουν προβλήματα ενόψει του αγώνα στο Αγρίνιο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button