Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκαρθία: «Ηρθα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας»

Ο Οσκαρ Γκαρθία στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν δεχθεί την πρόταση από τους «ερυθρολεύκους», ενώ τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για μεταγραφές.

Ο Οσκαρ Γκαρθία στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού, τόνισε πως μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε πριν δεχθεί την πρόταση από τους «ερυθρολεύκους», ενώ τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για μεταγραφές.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος παρουσίασε το νέο προπονητή του Ολυμπιακού:
Θέλω να σας καλωσορίσω. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Όσκαρ Γκαρθία. Σαν παίκτης ήταν πρωταθλητής και νικητής, έχει περάσει από τη Masia στην Μπαρτσελόνα κι ακολούθησε καριέρα σε αρκετές ομάδες. Σαν προπονητής άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και ταξίδεψε στην Ευρώπη, από το Ισραήλ ως την Αυστρία και φέτος στη Σεντ Ετιέν. Είναι τιμή που τον υπογράψαμε και είναι μαζί μας. Ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Στη συνέχεια μίλησε ο Οσκαρ Γκαρθία:
Καλησπέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ, στο σύλλογο που κατά τη γνώμη μου κι όλων όσων έχω συζητήσει είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Ελπίζω να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών και των προηγούμενων προπονητών. Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα και ελπίζω να πετύχουμε τα καλύτερα για τον σύλλογο. Πριν υπογράψω μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η φιλοσοφία η δική μου και των συνεργατών μου είναι να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Αυτό πρέπει να είναι στόχος κάθε ανθρώπου. Η δουλειά μας είναι κάθε μέρα να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά.

Για τις έξι σερί νίκες του Ολυμπιακού που τον έφεραν πρώτο:
Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς μίλησα με το σύλλογο. Νομίζω πως τότε η ομάδα ήταν τρίτη. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είμαι χαρούμενος που ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό ενδιαφέρθηκε για μένα.

Τι τον έκανε να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό:
Ο σύλλογος μιλά με άλλες ομάδες, με άλλους ανθρώπους, όπως και ο προπονητής. Δεν ήταν τόσο μεγάλο το διάστημα της συζήτησης για να έρθω στο Ολυμπιακό.

Για το στυλ παιχνιδιού που του αρέσει να παίζουν οι ομάδες του:
Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να παίζω ψηλά, να έχουμε την κατοχή και να είναι ο αντίπαλος μακριά από την περιοχή. Αυτό εφαρμόζεται ήδη σε κάποια παιχνίδια, θέλω να εφαρμοστεί σε όλα τα παιχνίδια.

Η γνώμη του για το ρόστερ της ομάδας και αν θέλει μεταγραφές:
Δεν είχα την ευκαιρία να σχηματίσω την ομάδα, σίγουρα έχω στο μυαλό μου κάποιες αλλαγές και κάποιες θέσεις που θέλουν ενίσχυση. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button