Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

#slgr_hamogelo: Mόνιμη στρατηγική συνεργασία της Super League με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Super League εξέφρασε την πλήρη στήριξή της  στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσα από μια μόνιμη συνεργασία, βασισμένη σε στρατηγικούς  άξονες , οι οποίοι έχουν ως γνώμονα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, με στόχο το καλό των παιδιών.

Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η αναπληρώτρια πρόεδρος Κάτια Κοξένογλου πραγματοποίησαν θεσμική συνάντηση με τον κ. Κώστα  Γιαννόπουλο, πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τον κ. Στέφανο Αλεβίζο, Συντονιστή του Εθνικού Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και θύματα Εκμετάλλευσης παιδιά, κατά την οποία συζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω διεύρυνσης της υφιστάμενης συστηματικής συνεργασίας των δύο φορέων.

Ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης σημείωσε τα ακόλουθα:

«Πιστή στη δέσμευσή της, η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες, υλοποίησε τη στρατηγική συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τα προγράμματα Amber και Missing Alert Hellas, ενώ παράλληλα προχωράει σήμερα στην οικονομική ενίσχυση  –εκ μέρους της Super League και όλων των ομάδων-, για τις ανάγκες του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Η Super League στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε κοινωνική πρωτοβουλία, πολλώ δε μάλλον αν αυτή αφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδίως τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Η στρατηγική συνεργασία μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μόνιμη, διαρκής και συστηματική, βασισμένη στις αρχές της αλληλεγγύης, του σεβασμού και της ανταπόδοσης στην κοινωνία».

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League Κάτια Κοξένογλου τόνισε τη σημασία που έχει η δυναμική του ποδοσφαίρου, ως του πλέον δημοφιλούς αθλήματος και επεσήμανε τα εξής:

«Η πρωτοβουλία της Super League #slgr_hamogelo, ένα χαμόγελο για τα παιδιά είναι το λιγότερο που μπορεί κάποιος να προσφέρει και η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες, αγκάλιασε την κοινωνική αυτή δραστηριότητα, με εξωστρέφεια, σεβασμό και πάνω απ’ όλα με αγάπη για τα παιδιά, αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας».

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, αφού ευχαρίστησε τη Super League και όλες τις ομάδες, οι οποίες στηρίζουν τις δραστηριότητες του φορέα, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη στρατηγική συνεργασία μας με τη Super League, καθώς η διοργανώτρια και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Μαζί με τη Super League, το “Χαμόγελο του Παιδιού» οξύνει τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, καθώς η κινητοποίηση όλων είναι πολύ σημαντική για το Amber και το Missing Alert. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε και σε σειρά άλλων πρωτοβουλιών, από κοινού με τη Super League και όλες τις ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Back to top button