ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία για Περιστέρι!

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Λαμία.

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Λαμία.

Αύριο Σάββατο στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική των playouts της SuperLeague 1.

H προετοιμασία έχει ξεκινήσει για τους «κυανόλευκους» εδώ και δύο ημέρες, με τα προβλήματα τραυματισμών να μην λείπουν. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεδομένο ότι ο Μπατσάνα Αραμπούλι ούτε αυτή την εβδομάδα προπονήθηκε δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το Περιστέρι. Ο Γεωργιανός, αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για την γιορτή του Πάσχα.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός αποχώρησε τραυματίας από το «Αθανάσιος Διάκος» την Δευτέρα που μας πέρασε και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπέστη θλάση. Αυτό μεταφράζεται σε απουσία περίπου 20 ημερών. Άρα, τίθεται και αυτός εκτός σαββατιάτικης «μάχης» και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τον δούμε να επιστρέφει μετά την διακοπή.

Στόχος και για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι να έχουν επιστρέψει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Λαμίας στο μίνι πρωτάθλημα, ο οποίος έχει οριστεί στις 8 Μαΐου με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button