Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι το «μπάμ» της ΑΕΚ!

Έχοντας αφήσει το θέμα του Έκι Πόνσε, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να εντάξει στο ρόστερ της έναν άλλο νεαρό Αργεντινό άσο, με το ίδιο πολλά υποσχόμενο προφίλ αλλά και πολλές περισσότερες συμμετοχές στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον 22χρόνο Λούκας Μπογέ της Τορίνο, έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της γραμμής κρούσης.

Ο Μπογέ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1996 και έχει ύψος 1,83 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 32 εμφανίσεις, έχοντας δύο γκολ. Τη σεζόν 2015-16 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, κάνοντας 23 συμμετοχές, στις οποίες είχε δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την Τορίνο, με τη φανέλα της οποίας μετρά 47 παιχνίδια, τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στη Θέλτα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 ματς. Ο Αργεντινός άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα δύο άκρα (και ιδιαίτερα αριστερά με ανάποδο πόδι).

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τις τελευταίες ημέρες ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και η Πάρμα, ενώ και από την Έμπολι είχε τεθεί το ενδεχόμενο να μπει στην συμφωνία για την παραχώρηση του Κρούνιτς στην Τορίνο. Όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τορίνο για τον μονοετή δανεισμό του Μπογέ, με το deal να προβλέπει και προκαθορισμένη ρήτρα για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ είχε τον Μπογέ στη λίστα της εδώ και πολύ καιρό, η περίπτωσή του είχε… ξεψαχνιστεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τους συνεργάτες του, όμως η υπόθεσή του δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τορίνο και αναμενόταν την απόφαση του προπονητή του, Βάλτερ Ματζάρι, σχετικά με το μέλλον του στο ρόστερ του ιταλικού συλλόγου.

Μόλις ο τεχνικός των «Ταύρων» άναψε το πράσινο φως για την παραχώρηση του Αργεντινού (που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020), τέθηκε ως περίπτωση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, έδωσε την έγκρισή το, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις πλαισιώνοντας τον Λιβάγια, αλλά παίζοντας στα εξτρέμ, και ξεκίνησαν οι τελικές επαφές με την Τορίνο για να προχωρήσει η μεταγραφή.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button