Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Νίκη και τρίτη θέση για τη Φθία Λαμίας!(pic)

Στον τελευταίο της αγώνα στο Final 4 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, η Φθία Λαμίας κέρδισε την ομάδα των Λιβανατών παίρνοντας την τρίτη θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Final 4 Παγκορασίδων
Για πρώτη φορά ομάδα από την Λαμία παίρνει μετάλλιο σε final 4 στην Εσπεκελ

Φθία – Κύνος Λιβανατών 3-0
Σημαντική νίκη και 3η θέση για την ομάδα μας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τους προπονητές τους…

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:

«Τρίτη θέση… Μπράβο στα κορίτσια, είμαι πολύ υπερήφανος για αυτά! Ήταν δύσκολο να μαζέψουμε το μυαλό μας μετά την ήττα από την Ιτέα αλλά τα καταφέραμε κάνοντας ένα καλό παιχνίδι σήμερα…

Ήταν ένα αρκετά δύσκολο τουρνουά… Η Ιτέα έκανε μια καλή προσπάθεια για τη διεξαγωγή του final 4 και τους ευχαριστούμε γιαυτό,οποτε χρειαζομασταν κάτι οι άνθρωποι της ήταν δίπλα μας. Δυστυχώς υπήρχε θέμα με την διαιτησία, νομίζω ότι είναι λάθος της Εσπεκελ να διεξάγετε final 4 με 1 διαιτητή και όχι με δύο.

Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλες οι αθλήτριες για την προσπάθεια τους και το θέαμα που προσέφεραν κόντρα στην ζέστη που υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

Όσο για την ομάδα μας πρώτη φορά στις 4 καλύτερες ομάδες της Εσπεκελ, πρώτη φορά 3η θέση! Σημαντική επιτυχία αν και θα θέλαμε κάτι παραπάνω… η αξία του ανθρώπου όμως δεν είναι η νίκη αλλά ο αγώνας για την νίκη και εμείς αγωνιστηκαμε με όλες μας τις δυνάμεις!!!»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button