Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ξανά για Λιβάγια και Ολυμπιακό οι Κροάτες

Νέα σενάρια στα ΜΜΕ της Κροατίας περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού να εντάξει στο ρόστερ του τον Μάρκο Λιβάγια.

Νέα σενάρια στα ΜΜΕ της Κροατίας περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού να εντάξει στο ρόστερ του τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Μάρκο Λιβάγια αποχώρησε τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ για να αγωνιστεί στην Xάιντουκ Σπλιτ και από τότε υπήρχαν φήμες πως ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Τα σενάρια δεν επιβεβαιώνονται, όμως σήμερα δύο νέα δημοσιεύματα από Μέσα Ενημέρωσης στην Κροατία, βάζουν ξανά το σενάριο στο τραπέζι. Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της «index.hr», αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τον Λιβάγια, γιατί θα πρέπει να παίξει χωρίς τους Χασάν και Ελ Αραμπί στις αρχές της επόμενης σεζόν, καθώς αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα».

Παράλληλα, η ιστοσελίδα σημειώνει πως η Χάιντουκ δεν αποτελεί προοπτική για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, καθώς είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας έξι βαθμούς πίσω από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μία ακόμα ιστοσελίδα η «Vecernji.hr» αναφέρει επίσης πως η ομάδα της Κροατίας θέλει να τον κρατήσει και την νέα σεζόν, αλλά δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει το συμβόλαιό του. «Ο Ολυμπιακός τον έχει στην λίστα του και ο παίκτης δεν λέει όχι να επιστρέψει στην Ελλάδα υπό το δέλεαρ και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ», καταλήγει το δημοσίευμα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button