Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τελειώνει» από τον ΠΑΣ ο Πετράκης

Μετά από πέντε χρόνια ο Κρητικός τεχνικός θα αποχωρήσει από τους Ηπειρώτες, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζονται, όπως επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ομάδας – Τι είπε για την αναδιάρθρωση…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Φαινόταν τις τελευταίες εβδομάδες, ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα. Υπήρχαν και άλλοι παράγοντες βέβαια, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Σήμερα δεν μας έφτανε το αν θα κερδίζαμε, θέλαμε κι άλλο αποτέλεσμα από άλλο παιχνίδι. Δεν έγινε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Πιστεύω ότι δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και στα επόμενα θέματα, που θα είναι πια εξωγηπεδικά και θα δούμε τις επόμενες ήμερες τι θα γίνει. Νομικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Υπάρχουν κάποιες ευθύνες, τις οποίες θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Πολύς κόσμος μιλάει για το ρόστερ φέτος. Πιστεύω ότι η ομάδα είχε πολύ μεγαλύτερο βάθος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Ένα πολύ κακό ξεκίνημα με πολλά παιχνίδια εκτός και κυρίως οι πολλοί τραυματισμοί, μας στοίχισαν. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με την ίδια ενδεκάδα, σε συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα αυτά, έφεραν την ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία. Είδατε και στο ενδιάμεσο, ότι κάποιοι διαιτητές και κυρίως οι επόπτες έκαναν πολλά λάθη. Είναι πάρα πολλά. Ποτέ δεν έχω πει κάτι. Κάθε χρόνο λέω ότι θα πολεμάω. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος, για οποιονδήποτε θέλει να έρθει μπροστά και να πάρει τη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει πλάνο για την επόμενη χρονιά είτε συνεχίσει έτσι, είτε είναι στην Super League 2. Η ομάδα το 2008 ανέβηκε, έπεσε και ανέβηκε ξανά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button