ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι ποδοσφαιριστές που «ενώνουν» Περιστέρι και Λαμία! (pics)

Από τη Λαμία στο Περιστέρι και και το αντίστροφο. Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το δρομολόγιο Ατρόμητος--->ΠΑΣ Λαμία;

Από τη Λαμία στο Περιστέρι και και το αντίστροφο. Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει το δρομολόγιο Ατρόμητος—>ΠΑΣ Λαμία;

Η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία για την 5η αγωνιστική των playouts της SuperLeague 1, η οποία έχει ώρα έναρξης στις 19:30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου.

Θα θυμηθούμε λοιπόν, ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν έρθει από τον Ατρόμητο στην ομάδα της Λαμίας.

Πρόκειται για 7 ποδοσφαιριστές, 5 της ανδρικής ομάδας και 2 των ακαδημιών.

Μόνο ένας είναι ξένος ποδοσφαιριστής κι΄όλοι οι υπόλοιποι είναι Έλληνας.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά ανά σεζόν:

Σεζόν 2014-2015

Χρήστος Αρκούδας: Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο δεξιός μπακ ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, φοράει την «κυανόλευκη» φανέλα στο πρωτάθλημα της Football League. Πλέον είναι ελεύθερος.

Σεζόν 2015-2016

Ζακς Αλμπέρτο Ενγκουέμ: Τον Αύγουστο του 2015, ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ φεύγει από τον Ατρόμητο για να μεταγραφεί ως ελεύθερος στον ΠΑΣ Λαμία.  Δεκαπέντε παιχνίδια έδωσε ως παίκτης της Λαμίας ενώ τώρα αγωνίζεται στην Καλλιθέα της Footba League.

Κώστας Μπουλούλης: Μία ημέρα μετά τον Ενγκουέμ, στη Λαμία επιστρέφει ο Κώστας Μπουλούλης. Ο Λαμιώτης μέσος, ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, έκανε το βήμα παραπάνω παίζοντας για τον Φωκικό στη Β΄Εθνική ενώ κατάφερε να παίξει στην ομάδα του Ατρομήτου. Το 2015 αποφάσισε να επιστρέψει και ανήκει ακόμη στον ΠΑΣ Λαμία, όπου είναι και ένας εκ των αρχηγών του.

Μανώλης Καλλέργης: Τον ίδιο μήνα, καταφθάνει στη Φθιώτιδα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το Περιστέρι. Ο λόγος για τον Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος δίνεται δανεικός από τον Ατρόμητο στον ΠΑΣ. Ο ποδοσφαιριστής από την Άμφισσα, με θητεία και στον Φωκικό, πλέον παίζει στην ΑΕ Κηφισιάς.

Σεζόν 2017-2018

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο ΠΑΣ Λαμία μόλις έχει ανέβει κατηγορία και στην προετοιμασία του στο Καρπενήσι δοκιμάζεται ένας τερματοφύλακας ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος φόρεσε εκείνη τη σεζόν την «κυανόλευκη» φανέλα πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Σεζόν 2018-2019

Δημήτρης Αλτάνης / Ανέστης Βλαχομήτρος: Η ακαδημία του Ατρομήτου, είναι γνωστή για την «παραγωγή» ταλέντων της. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βγει από τις συγκεκριμένες ακαδημίες και έχουν προχωρήσει αρκετά στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τη σεζόν 2018-2019, έρχονται στη Λαμία δύο νεαροί ποδοσφαιριστές με «πλούσιο» ταλέντο! Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλτάνη και τον Ανέστη Βλαχομήτρο, οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας Κ19 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Βλαχομήτρος, πλέον ανήκει στην ανδρική ομάδα της Λαμίας, εξαργυρώνοντας επί της ουσίας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην ακαδημία της ομάδας. Ο Αλτάνης από την άλλη, πρόσφατα πήρε μεταγραφή από την ομάδα της Φθιώτιδας, στον Φωκικό της Γ΄Εθνικής όπου αγωνίζεται βασικός!

Διαβάστε επίσης

Back to top button