ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παντελίδης vs Γρηγορίου: Από το 2017 έχει να κερδίσει ο φιλοξενούμενος (vids)

Ο αγώνας Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με την προϊστορία των δύο προπονητών! Πόσες νίκες έχει ο Παντελίδης κατά του Γρηγορίου;

Ο αγώνας Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με την προϊστορία των δύο προπονητών! Πόσες νίκες έχει ο Παντελίδης κατά του Γρηγορίου;

Σήμερα στις 19:30 ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Λαμία για την 5η αγωνιστική των playouts της SuperLeague 1 και ο Σάββας Παντελίδης θα αντιμετωπίσει για 14η φορά τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Η προϊστορία δυστυχώς δεν είναι υπέρ του προπονητή της Λαμίας, καθώς μετράει περισσότερες ήττες παρά νίκες και ισοπαλίες με τον Παντελίδη αντίπαλο.

Πιο αναλυτικά τωρα:

13 φορές έχουμε δει την κόντρα Παντελίδη – Γρηγορίου

Η πρώτη τους αναμέτρηση, πραγματοποιήθηκε το 2010 όταν ο Παντελίδης καθόταν στον πάγκο του ΑΟ Τρικάλων, ενώ ο Γρηγορίου σε αυτόν της Δόξας Δράμας.

H πρώτη νίκη τώρα του Μιχάλη Γρηγορίου ήρθε 4 χρόνια αργότερα και χρειάστηκε 4 αγώνες για να καταφέρει να κερδίσει τον Παντελίδη. Η νίκη εκείνη αφορούσε το πρωτάθλημα της SuperLeague όπου η Κέρκυρα του Γρηγορίου πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού με 2-3 σκορ.

Δύο «βαριές» ήττες μετράει ο Γρηγορίου κόντρα στον Παντελίδη. Ο τελευταίος έχει κερδίσει δύο φορές με δύο διαφορετικές ομάδες τον Γρηγορίου σημειώνοντας τρία τέρματα οι ομάδες του. Πρώτα ο Ηρακλής το 2017 βάζει τρία γκολ στην Κέρκυρα μέσα στην έδρα για την SuperLeague ενώ ακολούθησε η «τριάρα» του Ατρομήτου στην ΑΕΛ το 2020.

Η τελευταία μεταξύ τους κόντρα πραγματοποιήθηκε στη Λαμία και στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να κερδίσει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button