Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πεντάρα» στην Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Ηρακλής, διπλό και κορυφή η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Ηρακλής επικράτησε με 5-0 της Αναγέννησης Θαλασσιάς για το 1ο γκρουπ της Γ' Εθνικής, ενώ στο 10ο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πήρε διπλό (2-0) από τον Ρεθυμνιακό και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ο Ηρακλής επικράτησε με 5-0 της Αναγέννησης Θαλασσιάς για το 1ο γκρουπ της Γ’ Εθνικής, ενώ στο 10ο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πήρε διπλό (2-0) από τον Ρεθυμνιακό και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Καμία αντίσταση δεν βρήκε από την Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Ηρακλής, ο οποίος επικράτησε με σκορ 5-0 και βρέθηκε στην 2η θέση του 1ου ομίλου, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ροτζέριο Μαρτινς. Το σκορ άνοιξε ο Μαρτίνς στο 50′ για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Ιορδανίδης να δώσει αέρα δυο τερμάτων. Ο Μάρτινς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 3-0 στο 60΄. Τρία μόλις λεπτά αργότερα (63΄) ο Τσίτας έγραψε το 4-0 και στο 70΄ ο Μετάι διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Στο ματς για το 10ο όμιλο η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επικράτησε του Ρεθυμνιακού με σκορ 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας 18 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 16′, όταν μετά από πίεση των παικτών του ΣΥΝΚΑ, ο τερματοφύλακας του Ρεθυμνιακού έχασε την μπάλα, με τον Βαρουξάκη να κάνει το 1-0. Μάλιστα, υπάρχουν και παράπονα από τους παίκτες του Ρεθυμνιακού για επιθετικό φάουλ στη συγκεκριμένη φάση. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 88′ πάλι ο Βαρουξάκης.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button