Νέα από Ελλάδα

Με 23 παίκτες ο Ολυμπιακός στην Κρήτη

Τον τελευταίο του αγώνα μέσα στο 2017 θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός εναντίον του Πλατανιά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Κυπέλλου, με τον Τάκη Λεμονή να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι στα «Περιβόλια» ενώ η αποστολή που ανακοινώθηκε και θα μεταβεί στα Χανιά αποτελείται από 23 παίκτες.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Τζούρτζεβιτς αλλά όχι και οι Μπεν, Σισέ. Σε ότι αφορά τον Σισέ, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έμεινε εκτός για να προστατευτεί από έναν μικροτραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τα Γιάννινα. Ο Μπεν από την άλλη μεριά δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά ακούγεται έντονα ότι αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ερυθρού Αστέρα.

Εκ των πραγμάτων, εκτός αποστολής έμειναν οι Καρσελά, Καπίνο, Μίλιτς και Ζντιέλαρ που δεν έχουν θέση στα πλάνα της ομάδας, όπως άλλωστε και ο Εμενίκε.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button