ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει δουλειά… και μεταγραφές!

Σε ένα πραγματικά αδιάφορο παιχνίδι, ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να δείξουν σπουδαία πράγματα.

Σε ένα πραγματικά αδιάφορο παιχνίδι, ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να δείξουν σπουδαία πράγματα.

Με σκορ 0-1 έχασε σε φιλική αναμέτρηση εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία από την ΑΕΚ. Το γκολ πέτυχε ο Αλμπάνης στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Χάβου δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία, δείχνοντας πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά αλλά και μεταγραφική ενίσχυση.

Το ματς:

Μόλις στο 6΄ένα λάθος του Κατσίκα παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Κλωναρίδη, ο οποίος αμαρκάριστος σούταρε τραγικά άουτ…

Το πρώτο 20λεπτο κύλισε με την ΑΕΚ να έχει κυρίως την μπάλα στα πόδια της, χωρίς να μπορεί να απειλήσει βέβαια, ενώ η Λαμία προσπαθούσε κυρίως από τα αριστερά να αναπτυχθεί…

Στο 21΄ο Φρανζίσκο εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Βέρντε από τον Δημούτσο, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κατσίκα.

Στο 33΄ η Ένωση άνοιξε το σκορ, μετά από ωραία συνεργασία. Ο Χουλτ από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φρανζίσκο, η μπάλα έφτασε στον Αλμπάνη ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Βέρντε από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ αλλά ο Κατσίκας με εντυπωσιακή επέμβαση του είπε «όχι».

Στο 43΄ ο ΠΑΣ πραγματοποίησε την πρώτη του τελική φάση. Ο Σάλιακας πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, προχώρησε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ να παραμένει στο 0-1….

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μάκη Χάβο να κάνει δύο αλλαγές, καθώς πέρασε εκτός τον Κατσίκα και πέρασε μέσα τον Βελλίδη ενώ στη θέση του Τομάς πέρασε ο Καραγιάννης Αλέξανδρος.

Στο 50΄καλή εκτέλεση φάουλ του Ζεράλδες, ο Παουλίνιο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το γύρισμα, όμως πρόλαβαν και έκοψαν οι αμυντικοί της Λαμίας προ του Κλωναρίδη.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η Λαμία έκανε μία υποψία ευκαιρίας, όταν ο Δημούτσος μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Αθανασιάδης με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 64΄έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ζεράλδες και σουτ του Ντέλετιτς που πέρασε έξω, με τον Βελλίδη να έχει «διαβάσει» τη φάση…

Στο 74΄’ενα σουτ του Βάντερσον πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά απογοητευτικό! Οι δύο ομάδες άλλαζα την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς να σκέφτονται να γίνουν απειλητικοί…

Η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει με τον Ντέλετιτς αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό. Ο Χάβος πέρασε στο παιχνίδι στους Ράμος, Μπουλούλη, Κωστίκα, Ανάκογλου, Τσούκαλο και Σκόνδρα αλλά αντί να δείξει καλύτερο πρόσωπο… φάνηκε να αποδιοργανώνεται.

Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης….

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Σάλιακας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Τομάς, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τουράμ.

Αναπληρωματικοί: Βελλίδης, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπουλούλης, Ράμος, Κωστίκα, Καραγιάννης Αλ., Τσούκαλος, Ανάκογλου, Νικολόπουλος, Καραγιάννης Χρ., Κουδουνάς. Κουτσοποδιώτης.

ΑΕΚ (Μιγκέλ Καρντόσο): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Σιμάο, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης.

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Καραβίδας, Ντέλετιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Τσέλιος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button