ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πασχαλινή προσφορά αγάπης προς τα παιδιά από τον Σύλλογο Φιλάθλων Λαμίας!

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας «Blue Club»προσκαλεί όλους τους φιλάθλους, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την προσφορά αθλητικών ειδών προς τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην ορφανοτροφείο αρρένων).

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας «Blue Club»προσκαλεί όλους τους φιλάθλους, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την προσφορά αθλητικών ειδών προς τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην ορφανοτροφείο αρρένων).

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Διάρκεια εκδήλωσης :  23.4.2021 – 4.4.2021

Διοργανωτής:                   Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club

Αποδέκτης:                        Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

Πρόσκληση:

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club προσκαλεί όλους τους φιλάθλους, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την προσφορά αθλητικών ειδών προς τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην ορφανοτροφείο αρρένων).

Ποια παιδιά θα βοηθήσουμε :

Το παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας  (https://kkppstereas.gr/prostasias-pediou/) φιλοξενεί σήμερα 13 αγόρια ηλικίας 10 – 17 ετών. Στο χώρους του παραρτήματος  λειτουργούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Πως θα βοηθήσουμε τα παιδιά :

Από το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθούν προς τα παιδιά διάφορα αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης, μπάλες , εμφανίσεις  ποδοσφαίρου, εξοπλισμός  και λοιπά αθλητικά είδη αναλόγως των αναγκών των παιδιών σε συνεργασία με τους υπευθύνους του ιδρύματος. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί ως δωρεά προς το ίδρυμα με σκοπό την αγορά των ειδών αυτών.

Από πού θα γίνει η αγορά των αθλητικών ειδών :

Η αγορά των ειδών θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους του ιδρύματος από τοπικά καταστήματα της πόλης της Λαμίας , και όχι από πολυεθνικές ή άλλες αλυσίδες, ώστε να ενισχυθεί η τοπική αγορά της πόλης μας.

Πως μπορούμε να συνεισφέρουμε:

Όσοι επιθυμούμε να συνεισφέρουμε μπορούμε να καταθέσουμε  οποιοδήποτε ποσό επιθυμούμε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας :

Alpha Bank :  GR1201402110211002002008515

Τράπεζα Αττικής : GR3501602690000000085158139

με αιτιολογία : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΩΡΕΑ και το ονοματεπώνυμό μας εφ’ όσον το επιθυμούμε.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή θεωρούμε ότι προάγουμε τον αθλητισμό προς τα παιδιά αυτά και θα τους δώσουμε μεγάλη χαρά. Ας προσφέρουμε όλοι με αγάπη προς τα παιδιά αυτά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, και αισιοδοξούμε στην συμμετοχή σας.

Καλό Πάσχα και Καλή ανάσταση με υγεία!

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας Blue Club

Διαβάστε επίσης

Back to top button