⚖️ Ποινή σε Βαγγέλη Ζαλαώρα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ – Αφορά τον αγώνα Στυλίς – Αστέρας Καρδίτσας
⚠️ Τιμωρία για Ζαλαώρα και σωματείο Στυλίς 📅 Ποινή 1 μήνα και πρόστιμο για επεισόδιο στον αγώνα με Αστέρα Καρδίτσας #ΕΠΟ #Ζαλαώρας #Στυλίς #ΓΕθνική #ΠειθαρχικήΕπιτροπή #Ποινές #ΤοπικόΠοδόσφαιρο

Απόφαση για πειθαρχική τιμωρία έλαβε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση, σχετικά με τον αγώνα Στυλίς – Αστέρας Καρδίτσας (1 Ιουνίου 2025), στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ο προπονητής του σωματείου Στυλίς, Βαγγέλης Ζαλαώρας, κηρύχθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος για παράπτωμα κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα και του επιβλήθηκαν κυρώσεις.
🧾 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Κηρύσσει τον δεύτερο των εγκαλουμένων, Ευάγγελο Ζαλαώρα, προπονητή του σωματείου Στυλίς, πειθαρχικώς ελεγκτέο για πειθαρχικό παράπτωμα στον αγώνα του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ για προβιβασμό στη Γ’ Εθνική, Στυλίς – Αστέρας Καρδίτσας (01/06/2025) και του επιβάλλει τις εξής πειθαρχικές ποινές:
α) Χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ (που βαραίνει και το σωματείο εξ ολοκλήρου),
β) Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα).
Απειλεί σε βάρος του σωματείου Στυλίς επιπλέον χρηματική ποινή ύψους 800 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής αποκλεισμού εισόδου που επιβλήθηκε στον προπονητή του.»