Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Serie A και La Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Φουντώνουν οι μάχες παντού μιας και λίγες αγωνιστικές μένουν για να ολοκληρωθούν τα παζλ σε κορυφή και ουρά στα περισσότερα πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Στην δικιά μας Super League μπορεί η μάχη του φετινού τίτλου να έχει κριθεί με τον Ολυμπιακό να έχει κατακτήσει τον τίτλο, στην μάχη της Ευρώπης ακόμη υπάρχει μάχη ειδικά μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα.

Ο Άρης πέταξε ακόμη δύο βαθμούς στην Τρίπολη που μετά την μεσημεριανή ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό οι δυο βαθμοί θα ήταν ιδιαίτερα πολύτιμοι στην μάχη της 2ης θέσης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

“Σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε την ίδια εικόνα. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι είμασταν κοντά το κερδίσουμε. Πριν μπουν τα γκολ, είμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι που παλέψαμε άλλο ένα παιχνίδι στο Play Οff. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης αλλά είμαι χαρούμενος γιατί είμασταν ανταγωνιστικοί.” δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την Serie A και το ντέρμπι αναμεσα σε Λάτσιο και Μίλαν και στην La Liga ανάμεσα σε Eιμπάρ και Σοσιεδάδ.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button