Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μπολόνια, Τορίνο και Αταλάντα για Ρέαμπτσιουκ»

Στην κορυφή της λίστας της Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι οποίοι βάζουν στο κόλπο και τις Τορίνο, Αταλάντα. #slgr #olympiacosfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Στην κορυφή της λίστας της Μπολόνια φέρεται να βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι οποίοι βάζουν στο κόλπο και τις Τορίνο, Αταλάντα.

Ιταλικές “σειρήνες” για τον Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το “Sportitalia”, η Μπολόνια έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα της τον Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ωστόσο απασχολεί ακόμα δύο ομάδες της Serie A, τις Τορίνο και Αταλάντα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Η αγορά ενός μπακ φουντώνει και, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportitalia, ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Μολδαβός άσος του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 24χρονος άσος φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας της Μπολόνια, η οποία διατηρεί καλές σχέσεις με τον ελληνικό σύλλογο. Υπάρχουν πληροφορίες, όμως, ότι η Τορίνο και η Αταλάντα ενδιαφέρονται επίσης για τον ίδιο παίκτη από τη Serie A», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button