Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ο… δρόμος της επιστροφής του Μαρίνου

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κλήθηκε να πάρει αποφάσεις και για παίκτες από τους Κ19.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κλήθηκε να πάρει αποφάσεις και για παίκτες από τους Κ19.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν με τους Κ19 αλλά φέτος έπρεπε ο Ολυμπιακός να αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν ήταν στα πλάνα της πρώτης ομάδας, αλλά από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Είναι ένας παίκτης ο οποίος στο Ρέντη με την ακαδημία έδειξε καλά πράγματα σε Κ17 και Κ19. Αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα του Πειραιά του έδωσε και επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν μπόρεσε να βρει χώρο στην πρώτη ομάδα, αφού η περσινή σεζόν ήταν και μία χρονιά «γεμάτη» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι πάρθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Super League 2. Δόθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό, έτσι ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να μπορέσει να βελτιωθεί. Βέβαια έτσι όπως έγιναν τα πράγματα λόγω κορονοϊού το πρωτάθλημα άργησε να ξεκινήσει. Όπως και να έχει όμως οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν το πρωτάθλημά τους.

Ο Λεβαδειακός διεκδικεί την άνοδό του στη Super League 1 και ο Μαρίνος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Από τη στιγμή που κατάφερε να μπει στο κλίμα και να πάρει τα… πάνω του, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού προπονητή Τζουζέπε Σανίνο. Είναι μέσα στις βασικές επιλογές των Βοιωτών και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους «ερυθρόλευκους». Το όνομά του έχει συζητηθεί στο Ρέντη και μάλιστα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιστροφής το καλοκαίρι, για να τον δει ο Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν ειπωθεί το τελικό «ΟΚ», θα ακολουθήσει την ομάδα και στην προετοιμασία της.

Εκεί όπου θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς…

Στο Λεβαδειακό, με τον οποίο διεκδικεί την άνοδο, έχει παίξει στα 20 από τα 22 ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα. Έχει σημειώσει 2 γκολ και έχει βγάλει 3 ασίστ. Μάλιστα τη Μεγάλη Τετάρτη ο Λεβαδειακός παίζει με τον Ιωνικό, ματς το οποίο είναι ντέρμπι κορυφής. Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει άνθρωπος του Ολυμπιακού στο γήπεδο, έτσι ώστε να τσεκάρει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως ο Μαρίνος στον Λεβαδειακό δεν έχει αγωνιστεί μόνο ως εξτρέμ, που είναι η θέση του. Έχουν υπάρξει ματς στα οποία ο Ιταλός τεχνικός, Τζουζέπε Σανίνο, τον έχει χρησιμοποίησει και ως επιτελικό μέσο.

Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Μαρίνος, το σίγουρο είναι πως το όνομά του θα συζητηθεί ακόμη περισσότερο στο Ρέντη…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button